Kulturni dom Preddvor - Preddvor

Naslov: Dvorski trg 18, 4205 Preddvor, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturni dom Preddvor

Kulturni dom Preddvor Dvorski trg 18, 4205 Preddvor, Slovenija

Kulturni dom Preddvor se nahaja na naslovu Dvorski trg 18, 4205 Preddvor, Slovenija. Gre za kulturni center, ki ponuja različne kulturne dejavnosti in dogodke za občane in obiskovalce Preddvora ter okolice. Kljub pomanjkanju mnenj na Google My Business (Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business), je Kulturni dom Preddvor pomemben del lokalne skupnosti.

Kulturni dom Preddvor je znan po svojih različnih kulturnih programih, kot so koncerti, gledališke predstave, razstave in druge umetniške dogodke. S svojo lokacijo v središču Preddvora je enostavno dostopen za obiskovalce iz okolice. Poleg tega je prostor tudi primeren za organizacijo različnih dogodkov, kot so poroke, seminarji ali druge posebne priložnosti.

Če iščete kulturne dejavnosti v Preddvoru ali želite raziskati lokalno umetniško sceno, je Kulturni dom Preddvor odlična destinacija. Na njihovi spletni strani lahko najdete informacije o prihajajočih dogodkih, urniku predstav ter kontaktne podatke za morebitne rezervacije ali dodatne informacije.

Čeprav Kulturni dom Preddvor trenutno nima ocen na Google My Business, to ne pomeni, da ni vreden obiska. Vsak kulturni center ima svoj čar in edinstvene dogodke, ki jih velja raziskati. Zato priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim programom ter se udeležite katerega od prihajajočih dogodkov.

Povprečno mnenje: 0/5

Ne glede na to, ali ste ljubitelj umetnosti, glasbe ali gledališča, je Kulturni dom Preddvor kraj, ki ponuja nekaj za vsakogar. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se prepričajte o njihovem bogatem kulturnem programu. Morda boste odkrili novo priljubljeno umetniško izkušnjo.

Go up