Kulturni dom Anton Martin Slomšek - Lukovica

Naslov: Veidrov trg 4, 1225 Lukovica, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturni dom Anton Martin Slomšek

Kulturni dom Anton Martin Slomšek Veidrov trg 4, 1225 Lukovica, Slovenija

Kulturni dom Anton Martin Slomšek je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Veidrov trg 4, 1225 Lukovica, Slovenija. Ta kulturni dom je znan po svoji pestri ponudbi kulturnih dogodkov in aktivnosti.

Kulturni dom Anton Martin Slomšek je priljubljena destinacija za ljubitelje kulture v regiji, saj ponuja številne kulturne prireditve, kot so koncerti, gledališke predstave, razstave in delavnice. Poleg tega ima tudi prostor za druženje in izobraževalne programe.

Obiskovalcem je na voljo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop do kulturnega doma. Lokacija v središču Lukovice nudi tudi bližino do drugih znamenitosti in restavracij v okolici.

Trenutno ni podatkov o telefonski številki ali uradni spletni strani Kulturnega doma Anton Martin Slomšek. Vendar pa je mogoče najti več informacij o njihovih dejavnostih in prihajajočih dogodkih na njihovi spletni strani, ko bo na voljo.

Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenja na Google My Business. Povprečno mnenje: 5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev s storitvami in dogodki, ki jih ponuja Kulturni dom Anton Martin Slomšek.

Za osebe, ki iščejo kulturne dogodke in aktivnosti v Lukovici, je Kulturni dom Anton Martin Slomšek odlična izbira. S pestro ponudbo kulturnih prireditev ter prijazno in dostopno lokacijo, je kulturni dom primeren za vse generacije in okuse.

Če vas zanima več informacij o Kulturnem domu Anton Martin Slomšek in njihovi ponudbi kulturnih dogodkov, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran, ko bo na voljo. Tam boste našli aktualne informacije o prihajajočih dogodkih in možnostih za sodelovanje.

Za vse ljubitelje kulture in tiste, ki iščejo kulturne dogodke v Lukovici, je Kulturni dom Anton Martin Slomšek odlična destinacija. Ne zamudite priložnosti, da doživite pestro kulturno ponudbo tega kulturnega centra!

Mnenja o Kulturni dom Anton Martin Slomšek

Kulturni dom Anton Martin Slomšek - Lukovica
Irena Dimc
5/5

Zelo lepo urejen dom, prijazni ljudje, odličen kulturni program.

Kulturni dom Anton Martin Slomšek - Lukovica
Tomaž Raznožnik
5/5

Kulturni dom Anton Martin Slomšek - Lukovica
David Maksu
5/5

Go up