Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor - Preddvor

Naslov: Dvorski trg 3, 4205 Preddvor, Slovenija.
Telefon: 42556410.
Spletna stran: mkk.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor

Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor:

Opis: Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor je knjižnica v Preddvorju, Slovenija, ki se nahaja na Naslovu: Dvorski trg 3. Ponuja širok izbor knjig in drugih gradiv za bralce vseh starosti.

Kontakt: Telefon: 42556410

Spletna stran: Spletna stran: mkk.si

Specialitete: Knjižnica

Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku

Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 4.5/5

Značilnosti: Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor se nahaja v slikovitem kraju Preddvor, ki je znan po svoji kulturni dediščini. Knjižnica ponuja bogato izbiro knjig in drugih gradiv, primernih za vse generacije. Poleg tega ima tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča prijazno in enostavno izkušnjo obiskovalcem.

Informacije za obiskovalce: Za vse tiste, ki iščejo kakovostno čitalno gradivo ali informacije, je Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor odlična izbira. S svojo prijazno in strokovno ekipo ter številnimi dogodki in dejavnostmi, je knjižnica kraj, kjer se lahko vsakdo počuti dobrodošlo in navdihnjeno.

Rekomendacija: Če iščete prostor za branje, raziskovanje ali preprosto uživanje v knjigah, obiščite Mestno knjižnico Kranj, Krajevno knjižnico Preddvor. Za več informacij ali za vprašanja jih kontaktirajte preko njihove spletne strani.

Mnenja o Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor

Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor - Preddvor
Črtomir Kurnik
5/5

It's all new and with everything needed.

Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Preddvor - Preddvor
Janez Gregorčič
4/5

Go up