Kulturno društvo Jožef Virk Dob - Dob

Naslov: Ulica 7. avgusta 9, 1233 Dob, Slovenija.
Telefon: 41420610.

Specialitete: Kulturno društvo.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno društvo Jožef Virk Dob

Kulturno društvo Jožef Virk Dob se nahaja na naslovu Ulica 7. avgusta 9, 1233 Dob, Slovenija. Njihova telefon je 41420610. Gre za kulturno društvo, ki je specializirano za organizacijo kulturnih dogodkov in aktivnosti v lokalni skupnosti.

Druge zanimive informacije: Poleg tega, da so specializirani za kulturne dejavnosti, ponujajo tudi parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop do njihovih dogodkov.

Mnenja: Na žalost, to podjetje nima nobenih mnenj na Google My Business, zato povprečno mnenje trenutno znaša 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o kulturnih dogodkih v Dobu, je Kulturno društvo Jožef Virk Dob odlična izbira. Njihova lokacija v središču mesta omogoča enostaven dostop, poleg tega pa ponujajo tudi dodatne storitve, kot so parkirišče in dostop za invalide. Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je obisk njihovih dogodkov neprecenljiva izkušnja.

Za več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in aktivnostih, priporočamo obisk njihove spletne strani. Ne glede na to, ali ste domačin ali obiskovalec, Kulturno društvo Jožef Virk Dob ponuja edinstvene kulturne izkušnje, ki jih nikakor ne smete zamuditi. Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in se prepričajte sami!

Go up