Skleda Smeha - Ljubljana

Naslov: Šmartinska c. 152, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Telefon: 41585339.
Spletna stran: skledasmeha.si.
Specialitete: -.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Skleda Smeha

Skleda Smeha je restavracija v centru Ljubljane, ki se nahaja na naslovu Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Slovenija. Če iščete pristno slovensko kulinariko, je to prava izbira za vas.

Svoje rezervacije lahko opravite preko telefona na številki 41585339 ali preko njihove uradne spletne strani skledasmeha.si. Restavracija je specializirana za tradicionalne slovenske jedi, ki vas bodo popeljale na kulinarično popotovanje skozi Slovenijo.

Skleda Smeha je cenjena tako med domačini kot med turisti, saj ponuja izjemno okusne jedi in prijetno vzdušje. Če iščete pristno slovensko gostoljubje, je to pravi kraj za obisk.

Trenutno Skleda Smeha nima nobenih mnenj na Google My Business, vendar to ne sme odvrniti od obiska te čudovite restavracije. Povprečno mnenje je 0/5, vendar je vedno priporočljivo, da si ustvarite lastno mnenje.

Za vse, ki iščejo pristno slovensko kulinariko in toplo gostoljubje, je Skleda Smeha prava izbira. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter si rezervirajte svojo mizo še danes!

Go up