Mavrično gledališče zavod za izvedbo pravljičnih projektov - Ljubljana

Naslov: Ulica Milana Majcna 19, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Telefon: 12329422.
Spletna stran: mavricnogledalisce-zavod.si.
Specialitete: Otroško gledališče.
Druge zanimive informacije: Restavracija.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mavrično gledališče zavod za izvedbo pravljičnih projektov

Mavrično gledališče zavod za izvedbo pravljičnih projektov je kulturna ustanova, ki se osredotoča na izvajanje pravljičnih projektov za otroke. Nahaja se na naslovu Ulica Milana Majcna 19, 1000 Ljubljana, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate preko telefonske številke 12329422 ali obiščete njihovo spletno stran mavricnogledalisce-zavod.si.

Specializirani so za otroško gledališče, kjer ustvarjajo čarobne predstave in dogodke za najmlajše. Poleg tega imajo tudi restavracijo, kjer lahko obiskovalci uživajo v okusnih jedeh in prijetnem vzdušju.

Če iščete pravljično doživetje za svoje otroke ali želite preživeti prijeten večer v gledališču, je Mavrično gledališče prava izbira. Čeprav še ni mnenj na Google My Business, je povprečno mnenje trenutno 0/5.

Za vse ljubitelje pravljic in gledališča je Mavrično gledališče zavod za izvedbo pravljičnih projektov odlična destinacija. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovih prihajajočih dogodkih ter predstavah. Kontaktirate jih lahko preko telefona ali pa obiščete njihov prostor v Ljubljani. Ne zamudite priložnosti za čarobno doživetje!

Go up