Slovensko mladinsko gledališče - Ljubljana

Naslov: Trg francoske revolucije 5, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Specialitete: Umetnostna galerija.
Druge zanimive informacije: Restavracija.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Slovensko mladinsko gledališče

Slovensko mladinsko gledališče Trg francoske revolucije 5, 1000 Ljubljana, Slovenija

Slovensko mladinsko gledališče je ena izmed najpomembnejših kulturnih ustanov v Sloveniji, specializirana za mladinsko gledališče. Nahaja se na naslovu Trg francoske revolucije 5, 1000 Ljubljana, Slovenija. Poleg gledaliških predstav ponuja tudi umetnostno galerijo, kjer obiskovalci lahko uživajo v razstavah in drugih umetniških dogodkih.

Slovensko mladinsko gledališče je priljubljena točka za ljubitelje kulture in umetnosti v Ljubljani. S svojo lokacijo v središču mesta je enostaven dostop do te kulturne ustanove. Poleg tega je v bližini tudi restavracija, kjer si obiskovalci lahko privoščijo okusen obrok pred ali po ogledu predstave.

Če iščete kulturno doživetje v Ljubljani, je Slovensko mladinsko gledališče odlična izbira. Kljub temu, da ima podjetje 0 mnenj na Google My Business, je njegova prisotnost v kulturnem življenju mesta neprecenljiva. Povprečno mnenje znaša 0/5, kar pomeni, da je ta kulturna ustanova še nedavno začela pridobivati prepoznavnost med obiskovalci.

Za vse ljubitelje umetnosti in gledaliških predstav je Slovensko mladinsko gledališče odlična destinacija. Za več informacij o njihovem razporedu predstav, razstavah v galeriji in drugih dogodkih obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o bogati kulturni ponudbi, ki jo ponujajo. Ne zamudite priložnosti, da doživite edinstveno kulturno izkušnjo!

Go up