Kulturni dom Kropa - Kropa

Naslov: Kropa 3, 4245 Kropa, Slovenija.

Spletna stran: kropa.org.
Specialitete: Dvorana.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 15 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Kulturni dom Kropa

Kulturni dom Kropa Kropa 3, 4245 Kropa, Slovenija

Kulturni dom Kropa se nahaja na naslovu Kropa 3, 4245 Kropa, Slovenija. Ta kulturni center je znan po svoji dvorani, kjer potekajo različni kulturni dogodki in prireditve.

Druge zanimive informacije vključujejo parkirišče ter dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. Vhod v objekt je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

Na spletni strani kropa.org lahko najdete več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in dejavnostih.

Trenutno ima Kulturni dom Kropa 15 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.7/5. To priča o visoki kakovosti storitev in zadovoljstvu obiskovalcev.

Zaradi svoje lokacije in pestre ponudbe kulturnih dogodkov je Kulturni dom Kropa odlična destinacija za vse ljubitelje kulture in umetnosti. Za osebe, ki iščejo kulturne prireditve v prijetnem okolju, je Kulturni dom Kropa odlična izbira.

Če želite izvedeti več o njihovih dejavnostih ali se udeležiti prireditev, toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovem urniku dogodkov. Kulturni dom Kropa je odlična priložnost za doživetje kulturnih utrinkov v prijetnem okolju.

Ne odlašajte in obiščite spletno stran Kulturnega doma Kropa ter se prepričajte o njihovi bogati ponudbi kulturnih dogodkov. Ne bo vam žal!

Mnenja o Kulturni dom Kropa

Kulturni dom Kropa - Kropa
Miloša
4/5

Starejša mogočna stavba in preprost prostor, a v njej srečaš zanimive vsebine in prijetne ljudi, za 5 ?. Ko domačini spregovorijo po "kroparsko", je pa sploh nekaj posebnega. Ob tokratnem obisku v Kropi sem spoznala dve njihovi tradicionalni jedi: žonto in sladkulco.

Kulturni dom Kropa - Kropa
Bojan
5/5

Čeprav majhni, so največji

Kulturni dom Kropa - Kropa
Domen Jokić
4/5

Zelo lepa dvorana. Pretežno opremljena v starem lesu. Prijazni ljudje.

Kulturni dom Kropa - Kropa
MarjanStojan
4/5

Odlična predstava

Kulturni dom Kropa - Kropa
Jure Bogataj K.
5/5

Ok

Kulturni dom Kropa - Kropa
Bozidar Drozg
4/5

Kulturni dom Kropa - Kropa
Damjana Pangerc
5/5

Kulturni dom Kropa - Kropa
Martin Kovačič
4/5

Go up