Summer Theater Studenec - Dob

Naslov: Studenec pri Krtini 18, 1233, Dob, Slovenija.

Spletna stran: studenec.net.
Specialitete: Kino na prostem.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 105 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.8/5.

Lokacija od Summer Theater Studenec

Summer Theater Studenec Studenec pri Krtini 18, 1233, Dob, Slovenija

Letni gledališki Studenec je priljubljena destinacija za ljubitelje gledališča in filma v Sloveniji. Nahaja se na naslovu Studenec pri Krtini 18, 1233, Dob, Slovenija. Ta edinstvena lokacija ponuja kino na prostem, ki omogoča obiskovalcem, da uživajo v filmih pod zvezdnatim nebom.

Druge zanimive informacije vključujejo parkirišče, ki je primerno za vse obiskovalce, dostopnost osebam na invalidskem vozičku in restavracijo, ki ponuja okusne jedi. Vhod je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem uživanje v kulturnih dogodkih brez omejitev.

Summer Theater Studenec je prejel številna pozitivna mnenja, saj ima kar 105 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje je visoko, 4.8/5, kar kaže na kakovostne storitve in prijetno izkušnjo obiskovalcev.

Za vse, ki iščejo pristno kulturno doživetje v naravi, je Letni gledališki Studenec odlična izbira. S svojo idilično lokacijo in pestrim programom dogodkov bo navdušil tako ljubitelje gledališča kot družine z otroki.

Za več informacij in rezervacije obiskovalcem priporočamo, da obiščejo uradno spletno stran Letnega gledališkega Studenca. Tam bodo lahko našli vse potrebne informacije o prihajajočih dogodkih, vstopnicah in ostalih storitvah ter se prepričali o čarobnosti tega kulturnega prostora.

Ne zamudite priložnosti doživeti edinstveno kulturno izkušnjo v Letnem gledališkem Studencu. Obiščite jih in se prepričajte sami!

Mnenja o Summer Theater Studenec

Summer Theater Studenec - Dob
Damjan Remih
5/5

Odlično. Vrsti 15 ali 16 sta ok, ker se dobro vidi na TV in ker nista prehitro zasedeni. 18, 19-i sedež je sredina gledališča. Priporočam da vzamete s sabo deko, povšter ali podlogo, ker so plastičani sedeži. Od 13 vrste navzdol ni več mogoče gledat na zaslon.

Summer Theater Studenec - Dob
Ada UDOVČ
5/5

Deseti brat. Zelo lepa predstava in super gledališče. Med odmorom se lahko okrepčate ali kupite sladoled. Vsa pohvala organizatorju, vsem nastopajočin in sodelujočim.
Zelo pohvalno priporočam vsem.

Summer Theater Studenec - Dob
Natasa Pungercar
4/5

V letnem gledališču si vsako leto ogledam njihovo predstavo, enkrat pa sem si ogledala tudi film in operno predstavo.Všeč mi je ambient, je pa tudi bluzu doma.

Summer Theater Studenec - Dob
Metka Okrslar
5/5

Zelo lep ambient za poletno gledališče. Predstava je bila v redu, lahkotna in komicna vsebina, vendar izjemni operni pevci.

Summer Theater Studenec - Dob
Marko Zupan
5/5

Odlično organiziran dogodek. Odlična izvedba Desetega brata.

Summer Theater Studenec - Dob
Iva Rejc
5/5

Deseti brat. Odlična predstava, kar je od g. Stražarja za pričakovati. Odlični Krjavelj, Dolef, Deseti brat, lepa glasba in petje. Žal je bila predstava zadnja, kar pa se samega gledališča tiče, pa je za vse odlično poskrbljeno. Priporočam.

Summer Theater Studenec - Dob
Tadeja Urh Zupan
5/5

Neverjetne predstave že vrsto let.Hvala, jer se trudite za nas?

Summer Theater Studenec - Dob
Mateja Stopar
5/5

Zanimiva izkušnja gledališče na prostem. Užitek gledati predstavo na svežem zraku.

Go up