Letno Gledališče Studenec - Dob

Naslov: Studenec pri Krtini 18, 1233 Dob, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 11 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Letno Gledališče Studenec

Letno Gledališče Studenec Studenec pri Krtini 18, 1233 Dob, Slovenija

Letno Gledališče Studenec je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Studenec pri Krtini 18, 1233 Dob, Slovenija. Ponuja raznolik program kulturnih dogodkov in predstav, ki privabljajo občinstvo vseh starosti. Letno Gledališče Studenec je znan po svojih kakovostnih predstavah in prijetnem ambientu, ki ustvarja nepozabno doživetje za obiskovalce.

Druge zanimive informacije o Letnem Gledališču Studenec vključujejo parkirišče za obiskovalce ter dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. To omogoča vsem obiskovalcem udobno in priročno izkušnjo obiska kulturnega centra.

Na spletni strani Letnega Gledališča Studenec lahko najdete več informacij o njihovem programu, prihajajočih dogodkih ter nakupu vstopnic. Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je Letno Gledališče Studenec odličen kraj za obisk in uživanje v številnih kulturnih dogodkih.

Mnenja uporabnikov o Letnem Gledališču Studenec so izjemno pozitivna. Ta podjetje ima 11 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z odlično oceno 5/5.

Zaradi svoje pestre ponudbe kulturnih dogodkov ter prijetnega ambienta je Letno Gledališče Studenec odlična izbira za vse ljubitelje kulture in umetnosti. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim programom ter prihajajočimi dogodki. Ne zamudite priložnosti, da doživite nepozabno kulturno izkušnjo v Letnem Gledališču Studenec!

Mnenja o Letno Gledališče Studenec

Letno Gledališče Studenec - Dob
Jani Orehek
5/5

Vedno v službi kulture. Zelo dobra organizacija. Poskrbljeno tako za parkiranje, kot za prigrizke in wc. Čisto in prijazno. Lepo se vidi na oder in ne moti tudi če je pred teboj višji gledalec. Akustično dobra arena. Zelo obiskan poletno gledališče. Skratka same pohvale.

Letno Gledališče Studenec - Dob
Joze R
5/5

Poklon vsem, ki so spravili gledališče na tak nivo. Vsako leto se veselim nove predstave z domačo zasedbo.
Organizacija izvrstna, parkiranje, prodaja kart, stojnice pred vhodom. Bravo!

Letno Gledališče Studenec - Dob
Andrej Vrančič
5/5

Obisk gledališča je enkratno doživetje. Tako zaradi ambienta, prijaznosti organizatorjev, kot zaradi res kvalitetnih predstav.

Letno Gledališče Studenec - Dob
györgy dudok
5/5

Gyönyörű környezetben, vendégszerető emberek, fantasztikus koncert.

Letno Gledališče Studenec - Dob
Probi inštrukcije
5/5

Letno Gledališče Studenec - Dob
Andreja Pirnat
5/5

Letno Gledališče Studenec - Dob
justina salobir
5/5

Letno Gledališče Studenec - Dob
Martina Habat
5/5

Go up