Gledališče Smejček - Ljubljana

Naslov: Krivec, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Telefon: 41777861.
Spletna stran: gledalisce-smejcek.si.
Specialitete: Gledališka skupina.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Gledališče Smejček

Gledališče Smejček je gledališka skupina, ki deluje na naslovu Krivec, 1000 Ljubljana, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefon 41777861 ali obiščete njihovo spletno stran gledalisce-smejcek.si.

Gledališče Smejček je znano po svojih predstavah in bogati gledališki ponudbi. Če iščete zabavno in kakovostno gledališko izkušnjo, je Gledališče Smejček odlična izbira. Nahaja se v središču Ljubljane, kar omogoča enostaven dostop in prijetno doživetje obiska gledališča.

Če želite izvedeti več o njihovih predstavah, urnikih ali rezervirati vstopnice, obiščite njihovo spletno stran. Na njej boste našli vse potrebne informacije in morda celo kakšno posebno ponudbo ali popust. Gledališče Smejček je odlična izbira za vse ljubitelje gledališča, ne glede na starost ali interes.

Če se odločite obiskati Gledališče Smejček, ne pozabite deliti svojega mnenja. Na Googlu imajo trenutno 0 mnenj, zato lahko s svojim prispevkom pomagate drugim obiskovalcem. Povprečna ocena podjetja je trenutno 0/5, zato je vaše mnenje še toliko bolj pomembno.

Zaključna priporočila: Če ste ljubitelj gledališča ali iščete zabavno aktivnost v Ljubljani, priporočamo obisk Gledališča Smejček. Za več informacij in rezervacijo vstopnic obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami o kakovosti njihovih predstav. Ne odlašajte, ampak si zagotovite svoje mesto v občinstvu že danes!

Go up