Zavod za šport Kranj - Kranj

Naslov: 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 59938216.
Spletna stran: zsport-kranj.si.
Specialitete: Stadion.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Debetne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 285 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Zavod za šport Kranj

Zavod za šport Kranj je športna ustanova, ki se nahaja na naslovu 4000 Kranj, Slovenija. Svojo dejavnost usmerja v športne aktivnosti in promocijo zdravega načina življenja v lokalni skupnosti.

Telefonska številka za kontakt je 59938216, medtem ko lahko več informacij najdete na njihovi spletni strani.

Specialitete Zavoda za šport Kranj vključujejo predvsem stadion, ki je priljubljena destinacija za športne prireditve in vadbe v regiji. Poleg tega ima ustanova tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za invalide. Možno je plačevanje z debetnimi karticami ter mobilno plačevanje prek tehnologije NFC in kreditnimi karticami.

Zavod za šport Kranj je prejel 285 mnenj na Google My Business in ima povprečno mnenje 4.4/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank z njihovimi storitvami in objekti.

Za osebe, ki iščejo športne aktivnosti ali želijo izboljšati svoje zdravje, je Zavod za šport Kranj odlična izbira. S svojo široko ponudbo športnih dejavnosti in prijaznim osebjem bo zagotovo izpolnil pričakovanja vsakega obiskovalca.

Za vse dodatne informacije ali rezervacijo obiska priporočamo obisk njihove spletne strani, kjer lahko najdete vse potrebne informacije in kontaktirate njihovo ekipo. Ne odlašajte in se prepričajte sami!

Mnenja o Zavod za šport Kranj

Zavod za šport Kranj - Kranj
Simona Mlinar
5/5

Stadion Kranj je na izjemni lokaciji, saj ga na severu obdajao prečudovite gore. Stadion je sicer čist, vidno "negovan".

Zavod za šport Kranj - Kranj
NATAŠA
5/5

Urejeni objekti, veliko naprav. Pohvalno.

Zavod za šport Kranj - Kranj
Matej Štrafela
4/5

Stadion v Kranju je in bo ostal eden najbolj slikovitih nogometnih prizorišč v Sloveniji. Z reflektorji je že dobil novo podobo, po ureditvi tartana pa bo top!

Zavod za šport Kranj - Kranj
Jure Vili
3/5

Sam kraj in bazen je zelo v redu, vstopnina tudi . Razumem mlade, samo skakanja v vodo je absolutno preveč, varnostnik , ki naj bi urejal red pa nič, smo na telefonu ! Tudi bife z mladimi v strežbi pošteno šepa , naj jim kdo pomaga in svetuje . Z kritičnim pogledom želim, da se stvari izboljšajo .

Zavod za šport Kranj - Kranj
ELVIS MULALIC
5/5

Ugodna cena in urejeno kopališče

Zavod za šport Kranj - Kranj
peter gorjanc
5/5

Pravi kraj za prave športnike, rekreativce in navijače.

Zavod za šport Kranj - Kranj
Štefan žagar
3/5

Čas za obnovo. Parkirišča premajhna

Zavod za šport Kranj - Kranj
Sašo Stošič (STARI MAIL)
5/5

Krasno mesto za vse športne aktivnosti. Primerno za profesionalno ali amatersko aktivnost. Ob celotni športni ponudbi je na voljo tudi veliko otroško igrišče, ki sicer potrebuje malo renovacije.

Go up