Knjižnica Vodice - Vodice

Naslov: Škofjeloška cesta 7, 1217 Vodice, Slovenija.
Telefon: 13085230.
Spletna stran: mklj.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 8 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Knjižnica Vodice

Knjižnica Vodice je javna knjižnica locirana na naslovu Škofjeloška cesta 7, 1217 Vodice, Slovenija. Svoje storitve ponuja v prijetnem in dostopnem okolju, ki je primerno za vse generacije. Za obiskovalce je na voljo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod v knjižnico je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop do vseh prostorov.

Knjižnica Vodice se ponaša s telefonsko številko 13085230, preko katere lahko obiskovalci stopijo v stik z njihovim prijaznim osebjem. Poleg tega lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer boste našli več informacij o njihovi ponudbi in delovnem času.

Knjižnica Vodice je znana po svoji pestri ponudbi literature in dogodkov, ki so namenjeni spodbujanju bralne kulture v lokalni skupnosti. S 8 mnenji na Google My Business in povprečno oceno 4.4/5, je knjižnica priljubljena med obiskovalci, ki cenijo njeno kakovostno ponudbo in prijazno osebje.

Za vse ljubitelje knjig in tiste, ki iščejo prostor za sprostitev in učenje, je Knjižnica Vodice odlična izbira. Ne glede na starost ali interes, boste zagotovo našli nekaj zase v tej prijetni knjižnici. Torej, če iščete kraj, kjer se lahko sprostite ob dobri knjigi ali se udeležite zanimivih dogodkov, obiščite Knjižnico Vodice in se prepričajte sami.

Ne odlašajte več, obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi bogati ponudbi ter prijetnem vzdušju. Knjižnica Vodice je prava izbira za vse ljubitelje branja in kulturnih dogodkov, zato ne zamudite priložnosti za obisk!

Mnenja o Knjižnica Vodice

Knjižnica Vodice - Vodice
LE ROUX Herve
4/5

Très bien !

Knjižnica Vodice - Vodice
Maruša Pavlin
4/5

Knjižnica Vodice - Vodice
Gregor Jeraj
5/5

Knjižnica Vodice - Vodice
Aljaz Varga
5/5

Knjižnica Vodice - Vodice
Primož Trampuš
4/5

Knjižnica Vodice - Vodice
A
5/5

Knjižnica Vodice - Vodice
Lovro Ziberna
5/5

Knjižnica Vodice - Vodice
Ela Bobnar
3/5

Go up