Knjižnica Domžale - Domžale

Naslov: 1230 Domžale, Slovenija.
Telefon: 17241204.
Spletna stran: knjiznica-domzale.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 93 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Knjižnica Domžale

Knjižnica Domžale se nahaja na naslovu 1230 Domžale, Slovenija. Gre za knjižnico s široko paleto gradiva in storitev, ki je prilagojena različnim potrebam bralcev.

Knjižnica je specializirana za knjižnične storitve in ponuja različne oblike gradiva, od knjig do revij in digitalnih virov. Poleg tega ima tudi parkirišče ter je dostopna osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop do njenih storitev.

Na voljo je tudi telefonska številka za kontakt: 17241204, ter spletna stran knjiznica-domzale.si, kjer je mogoče najti dodatne informacije o knjižnici in njenih storitvah.

Povprečno mnenje o Knjižnici Domžale znaša 4.6/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev s ponujenimi storitvami in kakovostjo gradiva. Knjižnica ima tudi 93 mnenj na Google My Business, kar priča o njeni priljubljenosti med uporabniki.

Za osebe, ki iščejo informacije o knjižnici v Domžalah, je Knjižnica Domžale odlična izbira zaradi svoje raznolike ponudbe in prijaznega ter dostopnega okolja. Priporočamo, da obiskovalci obiščejo njihovo spletno stran in se seznanijo z vsemi storitvami ter dogodki, ki jih knjižnica ponuja.

V kolikor želite izvedeti več o knjižnici, njihovi ponudbi in dogodkih, vam toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se obrnete na njihove strokovnjake za dodatne informacije. Z veseljem vam bodo pomagali in svetovali glede vsega, kar vas zanima.

Mnenja o Knjižnica Domžale

Knjižnica Domžale - Domžale
Bojan Wiseman
4/5

Se mi zdi da je oddelek z NOB literaturo izginil. Drugače pa dobra knjižnica.

Knjižnica Domžale - Domžale
Melita Leva
5/5

Prijazno osebje. Dobra izbira knjig.

Knjižnica Domžale - Domžale
Slavic Kodi
5/5

Glede na to da sem iz Domžal in dijak v srednji šoli, v knjižnici prebijem kar nekaj časa. Osebje je vedno pripravljeno pomagati in odgovarjati na vprašanja. Na volj so računalniki za šolsko delo ali druga opravila, za katera potrebujete računalnik.

Knjižnica Domžale - Domžale
Janez Kranjski
3/5

Prostorna knjižnica na dobri lokaciji. Zaposleni pomagajo, če jih prosiš za pomoč.
Žal pa že nekaj let ne uspejo urediti dveh zadev: pošiljanje obvestila o izposojenih knjigah preko e-pošte in priprava preglednega "zemljevida" knjižnice (če imaš oznako police, polico iščeš po celi knjižnici).

Knjižnica Domžale - Domžale
Breda Vlahović
1/5

Se član knjižnice že 40et.Sem zelo razocarana nad vami, saj ste postali pogoltni na denar, neprijazni in zelo zelo dalec od tistega kar naj bi knjižnica predstavljala.Ljude naj bi dali možnost, da berejo. Ha, ha, ja prejšnje vodstvo je to počelo in delalo na tem, sedaj pa samo denar, denar. To vodstvo bi prodalo ali naslo način, da bi prodali svoje starse, ce bi dobili denar. Imate nekatere zelo strokovne ljudi,veliko vejo in znajo knjigo približati ljudem, toda pri vasem vodenju, jim to ne more uspevati. V moje veselje obstajajo tudi drugi nacini, da pridem do knjig, katere lahko berem.

Se pa potem sprasujemo zakaj je toliko nasilja in zakaj se dogaja, kar se dogaja po svetu. Ko ljudem jemlješ njihove pravice, jih podcenuješ in vse ceniš z denarjem. Lahko bi rekli: KAR SEJEM TO ŽANJEŠ. Sem razočarana nd vami

Knjižnica Domžale - Domžale
Igor Fabjan
5/5

Prijetna knjižnica z velikimi prostori, dobro izbiro, solidno založeno čitalnico in računalniško sobo. Zaposleni so običajno pozorni in prijazni.

Knjižnica Domžale - Domžale
Marko Omahen
5/5

Zelo dobra knjižnica, zelo lepe knjižničarke.

Knjižnica Domžale - Domžale
Aleš Breznik
4/5

Prijazne gospe vendar ne mikavnega pogleda pri svojem zgledu z grozo postreženega gospoda. ?

Go up