Mladinski kulturni center Domžale - Domžale

Naslov: Ljubljanska cesta 69, 1230 Domžale, Slovenija.
Telefon: 17248525.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mladinski kulturni center Domžale

Mladinski kulturni center Domžale je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Ljubljanska cesta 69, 1230 Domžale, Slovenija. Njihova telefonska številka je 17248525. Center ponuja različne kulturne dejavnosti in dogodke za mlade ter širšo skupnost.

Specialitete tega centra so raznoliki kulturni programi in dogodki, namenjeni predvsem mladim. Ponujajo široko paleto aktivnosti, kot so koncerti, gledališke predstave, razstave in delavnice.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Mladinskem kulturnem centru Domžale je dejstvo, da imajo parkirišče in so dostopni tudi osebam na invalidskem vozičku.

Po mnenju uporabnikov na Google My Business ima ta center 0 mnenj, kar pomeni, da trenutno ni javnih ocen. Povprečno mnenje zato znaša 0/5.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in aktivnosti v Domžalah, je Mladinski kulturni center Domžale odlična izbira. S svojo pestro ponudbo programov in prijetno lokacijo je idealen kraj za sprostitev in kulturno uživanje. Priporočamo obisk njihove spletne strani za več informacij o prihajajočih dogodkih in kako se vključiti v njihove dejavnosti.

Ne odlašajte in obiščite Mladinski kulturni center Domžale ter se prepričajte sami o pestri kulturni ponudbi, ki jo nudijo!

Go up