KUD Predoslje - gledališče na prostem - Kranj

Naslov: Predoslje, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 41955000.
Spletna stran: kud-predoslje.si.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od KUD Predoslje - gledališče na prostem

KUD Predoslje - gledališče na prostem je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Predoslje, 4000 Kranj, Slovenija. Za več informacij jih lahko pokličete na Telefon: 41955000 ali obiščete njihovo Spletna stran: kud-predoslje.si. Njihova specialiteta je gledališče na prostem, kar omogoča obiskovalcem edinstveno kulturno izkušnjo.

Poleg tega ponujajo tudi druge zanimive informacije, kot so parkirišče in dostopnost za osebe na invalidskem vozičku. Kljub temu, da imajo 0 mnenj na Google My Business, je povprečno mnenje o njih 0/5.

KUD Predoslje je idealna destinacija za ljubitelje kulture in gledališča, ki iščejo izvirno in svežo izkušnjo. Njihova lokacija v Kranju, Sloveniji, omogoča enostaven dostop in prijetno okolje za obiskovalce vseh starosti.

Če iščete kulturno doživetje na prostem, vabljeni, da obiščete KUD Predoslje. Ne zamudite priložnosti, da doživite edinstveno gledališko predstavo v naravnem okolju. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up