Občina Kostel - Kostel

Naslov: Fara 30, 1336 Kostel, Slovenija.
Telefon: 18948006.
Spletna stran: kostel.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Občina Kostel

Občina Kostel se nahaja na naslovu Fara 30, 1336 Kostel, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefonu 18948006 ali obiščete njihovo spletno stran kostel.si. Njihova specialiteta je Občinski urad, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vprašanjih in postopkih.

Poleg tega ponujajo tudi parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku. Občina Kostel je odlična izbira za vse, ki potrebujejo informacije o občinskih zadevah ali iščejo pomoč pri administrativnih postopkih. Kljub temu ima trenutno 0 mnenj na Google My Business, zato je priporočljivo preveriti njihovo spletno stran za več informacij.

Občina Kostel se nahaja v slikovitem okolju in je odlična destinacija za vse, ki iščejo pomoč na področju občinskih storitev. Njihova ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala in svetovala glede vseh vaših potreb. Za vse dodatne informacije ali vprašanja, obiščite njihovo spletno stran in jih kontaktirajte.

Za vse informacije in pomoč glede občinskih zadev je Občina Kostel odlična izbira. Ne odlašajte in kontaktirajte jih preko njihove spletne strani za več informacij in pomoč pri vaših vprašanjih.

Go up