Turistično športno društvo Kostel - Kostel

Naslov: Potok 1a, 1336 Kostel, Slovenija.
Telefon: 40516660.

Specialitete: Združenje ali organizacija.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Turistično športno društvo Kostel

Turistično športno društvo Kostel je združenje ali organizacija, ki se nahaja na naslovu Potok 1a, 1336 Kostel, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 40516660.

Društvo ima številne zanimive informacije, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku. Kljub temu, da njihova spletna stran ni navedena, je njihova lokacija in kontakt informacija dovolj za pridobitev dodatnih informacij.

Mnenja uporabnikov na Google My Business trenutno znašajo 0, kar pomeni, da še ni bilo objavljenih ocen. Povprečno mnenje je zato 0/5, vendar je vedno priporočljivo obiskati mesto in si ustvariti lastno mnenje.

Za osebo, ki išče informacije o Turistično športnem društvu Kostel, bi bilo priporočljivo, da jih kontaktira preko njihove telefonske številke ali obišče njihovo lokacijo, če želi izvedeti več. Z njihovimi dostopnimi možnostmi za osebe na invalidskem vozičku zagotavljajo vključenost in dostopnost za vse.

Končna priporočila: Če ste zainteresirani za športne dejavnosti ali turistične aktivnosti v regiji Kostel, priporočamo, da obiščete Turistično športno društvo Kostel. Za več informacij jih kontaktirajte preko telefona ali obiščite njihovo lokacijo.

Go up