Kulturni center Semič - Semič

Naslov: Prosvetna ulica 4, 8333 Semič, Slovenija.
Telefon: 73565200.
Spletna stran: kc-semic.si.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 209 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Kulturni center Semič

Kulturni center Semič je edinstven kulturni center v Sloveniji, ki se nahaja na Prosvetna ulica 4, 8333 Semič. S svojo zavezanostjo kulture in umetnosti je postal priljubljena destinacija za ljubitelje umetnosti in kulturnih dogodkov.

Center ponuja številne kulturne dejavnosti in prireditve, ki vključujejo razstave, predstave, koncerte in delavnice. S svojo široko paleto kulturnih dejavnosti privablja obiskovalce vseh starosti in interesov.

Telefonska številka centra je 73565200, in njihova spletna stran je kc-semic.si. Na njihovi spletni strani lahko najdete več informacij o prihajajočih dogodkih in dejavnostih.

Kulturni center Semič je specializiran za kulturne dejavnosti in ponuja edinstveno izkušnjo za obiskovalce. Poleg tega ima tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Na Google My Business je Kulturni center Semič prejel 209 mnenj, s povprečno oceno 4.6/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev s storitvami, ki jih ponuja center.

Če iščete kulturno in umetniško izkušnjo v Sloveniji, je Kulturni center Semič odlična izbira. Ne zamudite priložnosti, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim bogatim programom dogodkov.

Za nepozabno kulturno doživetje in edinstvene umetniške izkušnje se obrnite na Kulturni center Semič preko njihove spletne strani in si zagotovite svoje mesto na prihajajočih dogodkih!

Mnenja o Kulturni center Semič

Kulturni center Semič - Semič
ANDREJ BAJUK
5/5

Vse na svojem mestu, tako kot mora biti...

Kulturni center Semič - Semič
Robi Krašna
5/5

Kulturni center z bogato knjižnico.Mesto, kjer se vedno kaj dogaja.

Kulturni center Semič - Semič
Stane Starešinič
5/5

Lepa dvorana, vse odlično

Kulturni center Semič - Semič
Mojca Lozar
5/5

Odlična razstava v času Martinovega pohoda. Pohod tudi odlično organizirano.

Kulturni center Semič - Semič
Zvonka Šuligoj
5/5

Semič je zelo majhno mesto pa kljub temu imajo zelo lep kulturni center.Parkiranje je dovolj veliko in tudi v tem ni problema.Pohvalno

Kulturni center Semič - Semič
Lidija Perko
5/5

Manjši kulturni center z zelo prijaznimi zaposlenimi, ki poskrbijo za raznolikost predstav in koncertov. Toplo priporočam obisk.

Kulturni center Semič - Semič
Danijel Vogrinec
5/5

Zelo dobro tehnično dovršena kulturna dvorana. Ima vse kar potrebuje za kulturne prireditve za pofesionalno rabo! ?
Prijazno osebje ter tehnično podkovano!?

Kulturni center Semič - Semič
Nataša Lozar
5/5

Super dvorana, veliko parkirisce, vse dostopno za invalide

Go up