SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

Naslov: Erjavčeva cesta 1, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Telefon: 12521511.

Spletna stran: drama.si.

Specialitete: Umetniška dvorana.

Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Restavracija, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Primerno za otroke.

Mnenja: Ta podjetje ima 883 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od SNG Drama Ljubljana

SNG Drama Ljubljana je eden najbolj znanih gledaliških in umetniških centrov v Sloveniji. Nahaja se na Erjavčeva cesta 1, 1000 Ljubljana, Slovenija in je priljubljena destinacija za ljubitelje gledališča in umetnosti.

Na voljo imajo umetniško dvorano, ki gosti številne predstave in dogodke ter privablja občinstvo iz vseh slojev družbe. Poleg tega ponujajo tudi različne storitve in udobja, kot so parkirišče, dostop za osebe na invalidskem vozičku, sanitarije, restavracija in možnost plačila z debetnimi karticami, kreditnimi karticami ter mobilnim plačevanjem prek tehnologije NFC.

Če iščete informacije o gledališču SNG Drama Ljubljana, lahko obiščete njihovo spletno stran drama.si, kjer boste našli podrobnejše informacije o njihovem programu, predstavah in rezervacijah vstopnic.

Mnenja obiskovalcev so izjemno pozitivna, saj podjetje beleži kar 883 mnenj na Google My Business z povprečno oceno 4.6/5. To kaže na visoko kakovost njihovih storitev in zadovoljstvo obiskovalcev.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je obisk gledališča SNG Drama Ljubljana vsekakor izjemna izkušnja. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in si rezervirate vstopnice za eno od njihovih izjemnih predstav. Ne zamudite priložnosti, da doživite vrhunsko umetnost v srcu Ljubljane!

Mnenja o SNG Drama Ljubljana

SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

J J

1/5

Kulturna ustanova, ki se nekulturno obnaša do kupcev vstopnic in gledalcev. Poberete denar in nas oropate predstave!!! Težko razumem, kako (lahko) prodajate 4 sedišča v loži. Kaj vidi gledalec npr. v loži desno št. 3, ki sedi v drugi vrsti desno? Vam jaz povem, kaj sem videl od predstave "Veliki diktator": velik del desnega oboka lože, inštalacijo odra in preoblačenje igralcev, pianista za klavirjem in 25-30 % površine odra - in toliko igre. Pa še tu mi je odpadel stran vrat. Pa kaj ste normalni? Kaj prodajate? Lahko vas je sram, da imate tak odnos do obiskovalcev. Nikoli več!

SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

anton Sečnik

4/5

Tokrat sem šel po dvig vstopnic. Zdaj, kot vemo, je tam postalo gradbišče, skozi glavni vhod se spustiš v klet, več pa po predstavi!?

SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

Matjaž Turek

4/5

Predstava 5 itak najboljši ansambel. Stavba groza, zadnji čas, da se prenovi.

SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

Darja Korva

2/5

Igralska zasedva in igra fantasticna, prodajajo pa balkonske vstopnice kjer je zeeelooo slaba vidljivost odra, kar uniči celoten dogodek, tovrstnih vstopnic nebi smeli prodajati.

SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

Samo Bertoncelj

5/5

Ni ga čez vrhunski nacionalni teater z igralci, ki so ga vredni.

Vedno znova doživetje, ki ne gre v pozabo v pol ure.

Hvala.

SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

tugo gavranović

3/5

Slabi neudobni sedeži. Za več kot dve uri predstave brez odmora!

SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

Milan BIČANIN

4/5

Zelo lep in prijeten večer..predstava zanimiva z prijetnimi ljubezeskimi spltekami.

SNG Drama Ljubljana - Ljubljana

Alen Praček

4/5

Gledališki hram. Načel ga je zob časa, vendar pa je še vedno poln šarma. Prijazno osebje.

Go up