Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

Naslov: Čopova ulica 14, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Telefon: 14258222.

Spletna stran: mgl.si.

Specialitete: Umetniška dvorana.

Druge zanimive informacije: Mize, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Restavracija, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Primerno za otroke.

Mnenja: Ta podjetje ima 594 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Mestno gledališče ljubljansko

Mestno gledališče ljubljansko je kulturni center v srcu Ljubljane, natančneje na naslovu Čopova ulica 14, 1000 Ljubljana, Slovenija. Ta priznano gledališče ponuja širok spekter umetniških predstav in dogodkov v svoji Umetniški dvorani. Za več informacij lahko pokličete na 14258222 ali obiščete njihovo spletno stran mgl.si.

Med zanimivimi informacijami o Mestnem gledališču ljubljanskem velja omeniti, da imajo mize, ki so dostopne osebam na invalidskem vozičku, ter sanitarije in vhod, ki so prav tako prilagojeni za osebe na invalidskem vozičku. Poleg tega imajo tudi restavracijo, sprejemajo debetne kartice, kreditne kartice in omogočajo mobilno plačevanje prek tehnologije NFC. Lokacija je primerna tudi za otroke.

Mnenja o Mestnem gledališču ljubljanskem so izjemno pozitivna, saj ima podjetje kar 594 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje je visoko, z oceno 4.6/5.

Zaradi svoje bogate ponudbe umetniških dogodkov, udobne lokacije in prijaznega osebja, je Mestno gledališče ljubljansko odlična izbira za ljubitelje kulture in umetnosti v Ljubljani. Če iščete nepozabno kulturno izkušnjo, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovih prihajajočih predstavah ter dogodkih. Ne zamudite priložnosti, da doživite vrhunsko umetnost v edinstvenem okolju Mestnega gledališča ljubljanskega!

Mnenja o Mestno gledališče ljubljansko

Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

Dusan Zekovic

5/5

Je zelo prijetno in obiskano mestno Ljubljansko gledalisce z bogato tradicijo. Repertoar je bogat in obsega zanr od drame do komedije. Ansambel je sestavljen iz priznanih slovenskih gledaliških igralcev. Lokacija omogoča kombiniranje prijetnega večera v gledališču z sprehodom in obiskom stoterih lokalov v neposredni bližini. V gledališču je prijeten bife ki nudi napitke pred predstavo on v času pavze.

Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

boža zupan

5/5

Predstava Adamsovi je SUPER.

Globok poklon celotni ekipi.

Boža

Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

Nataša Kremesec

4/5

Dobra predstava in sam ambient

Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

Luka Kajtna

5/5

Predstava Adamsovi v izvedbi ansambla MGL je odlična. Zelo priporočam ogled

Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

Andrej Kržič

5/5

Obiskal sem predstavo "Addamsovi", ki je povsem presegla moja pričakovanja. Nisem poznavalec, a lahko povem, da sem neizmerno užival. Naravnost navdušen sem bil nad igralci, kostumi, sceno ter izvedbo. Toplo priporočam!

Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

Polona Gerzelj

4/5

Vedno super predstave in prijazno osebje. Ljudje z dolgimi nogami bodo imeli težave s sedenjem, saj je zelo malo prostora med eno in drugo vrsto stolov. Žal lahko to zelo poslabša kvaliteto izkušnje. Mimogrede in nehote lahko brcneš sosedov stol ali nekdo tvojega, izgleda pa tako kot bi nalašč.

Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

Gorazd Renko

5/5

Usedline

Predstava Must to see

Full dobra ideja

Življenje je tako

Noro dobra predstava

Mestno gledališče ljubljansko - Ljubljana

Robert Jarh

5/5

Prijetno - ne preveliko in torej dober pregled od vsepovsod.

Go up