Lavričeva knjižnica Ajdovščina - Ajdovščina

: Cesta IV. prekomorske 1, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: 53644250.

: ajd.sik.si.

: Javna knjižnica, Knjižnica.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

: 4.9/5.

Lavričeva knjižnica Ajdovščina

Lavričeva knjižnica Ajdovščina je javna knjižnica v mestu Ajdovščina, Slovenija, ki se nahaja na naslovu Cesta IV. prekomorske 1, 5270 Ajdovščina. S svojo bogato zbirko knjig in različnimi storitvami je priljubljena destinacija za ljubitelje branja v regiji.

Telefonska številka knjižnice je 53644250, in njihova spletna stran je ajd.sik.si. Na spletni strani lahko obiskovalci najdejo informacije o urniku, dogodkih in storitvah, ki jih ponuja knjižnica.

Specializirana je za knjižnico in je odličen kraj za iskanje literature za vse starosti in interese. Poleg tega knjižnica ponuja tudi različne dejavnosti, kot so predavanja, delavnice in razstave.

Med drugimi zanimivimi storitvami so na voljo parkirišče ter dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za invalide, kar omogoča enostaven dostop do knjižnice.

Spletni uporabniki so izrazili svoje mnenje o Lavričevi knjižnici Ajdovščina, in povprečna ocena znaša 4.9/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev z storitvami in ponudbo knjižnice.

Z vsemi svojimi prednostmi in prijaznim osebjem je Lavričeva knjižnica Ajdovščina odličen kraj za vse ljubitelje knjig in branja. Če iščete kraj, kjer boste lahko uživali v branju in raziskovanju, ne oklevajte in obiščite to čudovito knjižnico. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran ajd.sik.si za več informacij in kontaktiranje knjižnice.

Go up