Klub ajdovskih študentov in dijakov - Ajdovščina

: Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: 59014291.

: kas.si.

: Nevladna organizacija.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

: 4.9/5.

Klub ajdovskih študentov in dijakov

Klub ajdovskih študentov in dijakov je nevladna organizacija, ki se nahaja na naslovu Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina, Slovenija. Svoje delovanje usmerja predvsem v podporo študentom in dijakom, ki živijo v Ajdovščini in okolici. Klub ponuja širok nabor aktivnosti in dogodkov, namenjenih druženju, izobraževanju in zabavi mladih.

Ena izmed glavnih prednosti Kluba ajdovskih študentov in dijakov je njegova odlična lokacija, saj se nahaja v središču mesta Ajdovščina, kar omogoča enostaven dostop in parkiranje. Poleg tega je objekt prilagojen tudi za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh skupin ljudi.

Na spletni strani kas.si lahko najdete več informacij o njihovih aktivnostih, dogodkih in možnostih sodelovanja. Prav tako lahko pokličete na telefonsko številko 59014291 za dodatna pojasnila ali vprašanja.

Klub ajdovskih študentov in dijakov je prejel visoke ocene s strani obiskovalcev, saj je zabeležil povprečno oceno 4.9/5. To kaže na visoko zadovoljstvo in kakovost storitev, ki jih nudijo.

Za vse, ki iščejo prostor za druženje, izobraževanje in zabavo v Ajdovščini, je Klub ajdovskih študentov in dijakov odlična izbira. Njihova pestra ponudba aktivnosti in prijazno osebje zagotavljata prijetno izkušnjo za vse obiskovalce.

Zato, če si želite preživeti kakovosten čas v prijetnem okolju in se povezati z drugimi mladimi, toplo priporočamo, da obiščete spletno stran Kluba ajdovskih študentov in dijakov in se pozanimate o njihovih prihajajočih dogodkih ter dejavnostih. Ne odlašajte, stopite v stik in uživajte v bogati izkušnji, ki vam jo ponuja Klub ajdovskih študentov in dijakov!

Go up