ZAVOD ZA ŠPORT AJDOVŠČINA - Ajdovščina

: Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: Športni klub.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

: 4/5.

ZAVOD ZA ŠPORT AJDOVŠČINA

ZAVOD ZA ŠPORT AJDOVŠČINA Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina, Slovenija

ZAVOD ZA ŠPORT AJDOVŠČINA se nahaja na naslovu Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina, Slovenija. Gre za športni klub z raznovrstnimi aktivnostmi in storitvami za športne navdušence vseh starosti.

ZAVOD ZA ŠPORT AJDOVŠČINA se nahaja v idiličnem okolju Ajdovščine, kar omogoča obiskovalcem enostaven dostop do številnih športnih dejavnosti in rekreacije. Poleg tega ponuja tudi številne dodatne storitve, ki poskrbijo za udobje obiskovalcev, kot so parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod v objekt je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enako uživanje v športnih aktivnostih.

Opinije o ZAVODU ZA ŠPORT AJDOVŠČINA so izjemno pozitivne, saj obiskovalci cenijo kakovostne storitve in prijazno osebje. Povprečna ocena uporabnikov je 4/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo in priporočila obiskovalcev.

ZAVOD ZA ŠPORT AJDOVŠČINA je odlična destinacija za vse ljubitelje športa, ki iščejo raznolike možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Ne glede na to, ali ste ljubitelj fitnesa, plavanja, tenisa ali drugih športnih dejavnosti, vam klub nudi priložnost, da uresničite svoje športne cilje in se zabavate ob tem.

Če iščete kakovostne športne storitve in prijetno okolje za rekreacijo, je ZAVOD ZA ŠPORT AJDOVŠČINA prava izbira za vas. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami, zakaj je ta športni klub tako priljubljen med obiskovalci. Ne odlašajte in se pridružite številnim zadovoljnim članom, ki uživajo v aktivnem življenjskem slogu v ZAVODU ZA ŠPORT AJDOVŠČINA!

Go up