Košarkarski klub Ajdovščina - Ajdovščina

: Industrijska cona Ajdovščina, Tovarniška cesta 6a, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: 41776993.

: kkajdovscina.si.

: Košarkaški klub.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.

: 4/5.

Košarkarski klub Ajdovščina

Košarkarski klub Ajdovščina je priljubljen športni klub, ki se nahaja v Industrijski coni Ajdovščina, na naslovu Tovarniška cesta 6a, 5270 Ajdovščina, Slovenija. S svojo lokacijo v industrijski coni je klub dostopen in primeren za ljubitelje košarke v lokalnem okolju.

Telefonska številka kluba je 41776993, kar omogoča enostaven stik s klubom za vse informacije, rezervacije ali vprašanja.

Na njihovi uradni spletni strani kkajdovscina.si lahko najdete vse potrebne informacije o klubu, njihovih dejavnostih, urnikih treningov in dogodkih. Poleg tega lahko preverite tudi rezultate tekem in novice iz sveta košarke.

Košarkarski klub Ajdovščina je specializiran za košarko in ponuja odlične možnosti za ljubitelje tega športa vseh starosti. Klub se ponaša s parkiriščem in je dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop in udobno izkušnjo ob obisku.

Opinije o klubu so pozitivne, saj je priljubljen med lokalnim prebivalstvom in obiskovalci. Z 4/5 povprečno oceno kaže, da je klub cenjen in spoštovan v svoji skupnosti.

Za vse ljubitelje košarke in tiste, ki iščejo športno dejavnost v Ajdovščini, je obisk Košarkarskega kluba Ajdovščina odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi preko nje, da se pridružite njihovim aktivnostim in uživate v športnih dogodivščinah, ki jih ponuja klub.

Go up