Inštitut za mladinsko politiko, Ajdovščina - Ajdovščina

: Cesta IV. prekomorske 61, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: 57770000.

: institut-imp.si.

: Neprofitna organizacija.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Prijazno skupnosti LGBTQ+, Varen prostor za transspolne osebe.

: 5/5.

Inštitut za mladinsko politiko, Ajdovščina

Inštitut za mladinsko politiko, Ajdovščina je neprofitna organizacija, ki se nahaja na naslovu Cesta IV. prekomorske 61, 5270 Ajdovščina, Slovenija. S svojim delovanjem in programi si prizadeva za spodbujanje aktivnega državljanstva med mladimi ter ustvarjanje vključujočega okolja za vse generacije.

Inštitut ima širok nabor storitev in dejavnosti, namenjenih mladim in vsem, ki jih zanima politika, družba in aktivno državljanstvo. Njihova spletna stran institut-imp.si je odličen vir informacij o njihovih programih, dogodkih in možnostih sodelovanja.

Ena izmed glavnih značilnosti Inštituta je njihova predanost vključujočemu okolju. Imajo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, vhod in sanitarije prilagojene za osebe s posebnimi potrebami. Poleg tega so znani po svoji prijaznosti do skupnosti LGBTQ+ ter nudenju varnega prostora za transspolne osebe.

Mnenja o Inštitutu za mladinsko politiko, Ajdovščina so izjemno pozitivna, z večino ocen 5/5. Obiskovalci pohvalijo njihovo strokovnost, prijaznost in angažiranost pri spodbujanju aktivnega državljanstva in dialoga v družbi.

Z vsemi svojimi aktivnostmi in prizadevanji, Inštitut za mladinsko politiko, Ajdovščina predstavlja odličen vir znanja in podpore za vse, ki jih zanimajo politika, družbene teme in razvoj aktivnega državljanstva. Če želite izvedeti več ali se vključiti v njihove programe, jih priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi.

Ne odlašajte, obiščite njihovo spletno stran in se povežite z Inštitutom za mladinsko politiko, Ajdovščina še danes!

Go up