ADC Plesni center - Ajdovščina

: Slejkoti, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: 40305778.

: adc-plesnicenter.si.

: Plesna šola.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.

: 5/5.

ADC Plesni center

ADC Plesni center je priljubljen plesni center, lociran na naslovu Slejkoti, 5270 Ajdovščina, Slovenija. S telefonsko številko 40305778, si lahko enostavno rezervirate svoj termin. Na njihovi spletni strani adc-plesnicenter.si najdete vse informacije o njihovi ponudbi in urniku.

ADC Plesni center je specializiran za plesno šolo, kjer lahko vsakdo najde nekaj zase. Njihova ponudba vključuje različne plesne stile in tečaje za vse starostne skupine. Poleg tega imajo tudi parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča udoben obisk vsem strankam. Center je prav tako primeren za otroke, kar ga naredi idealno lokacijo za družinske aktivnosti.

Z več kot petimi zvezdicami ocenjenimi mnenji strank, je ADC Plesni center znan po svoji odlični kakovosti storitev. Stranke pohvalijo prijazno osebje, profesionalne plesne inštruktorje ter prijetno vzdušje, ki vlada v centru.

Za vse ljubitelje plesa in tiste, ki bi radi izboljšali svoje plesne veščine, je ADC Plesni center odlična izbira. Ne glede na vašo starost ali predznanje, vam bodo strokovni inštruktorji pomagali doseči vaše plesne cilje.

ADC Plesni center je prava izbira za vse, ki iščejo kakovostne plesne tečaje v prijetnem okolju. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran, da si rezervirate svoj termin. Priporočamo, da stopite v stik z njimi in odkrijete čarobni svet plesa!

Go up