Športna dvorana Bled - Bled

Naslov: Ljubljanska cesta 5, 4260 Bled, Slovenija.
Telefon: 45780526.
Spletna stran: ledena-dvorana.si.
Specialitete: Stadion.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Debetne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 462 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Športna dvorana Bled

Športna dvorana Bled se nahaja na Ljubljanski cesti 5, 4260 Bled, Slovenija. Ta športna dvorana je priljubljena zaradi svoje specialitete - stadium, ki privablja ljubitelje športa z vseh koncev Slovenije. Poleg tega ponuja tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prijazen za osebe na invalidskem vozičku. Za plačilo lahko uporabite debetne kartice in kreditne kartice, prav tako pa je omogočeno mobilno plačevanje prek tehnologije NFC.

Za več informacij o urnikih dogodkov in rezervacijah lahko obiščete njihovo spletno stran: ledena-dvorana.si. Zaradi svoje ugodne lokacije je Športna dvorana Bled priljubljena destinacija za ljubitelje športa in rekreativce. Z več kot 462 mnenji na Google My Business in povprečno oceno 4.4/5, je to zagotovo ena izmed najbolj cenjenih športnih dvoran v Sloveniji.

Če iščete popolno mesto za športne aktivnosti ali organizacijo dogodkov, je Športna dvorana Bled odlična izbira. Njihova prijaznost do strank, bogata ponudba in odlične ocene kažejo na visoko kakovost njihovih storitev. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran za več informacij ter rezervacijo. Prepričani smo, da vam ne bo žal!

Mnenja o Športna dvorana Bled

Športna dvorana Bled - Bled
Kristo Graf
1/5

Športna dvorana na Bledu, dvorana je lepa, je starejšega tipa. Garderobe bi lahko bile malo boljš narejene, ali kakor pravijo gorenjci uštimane. Drsališče je manjše kot so ostala drsališča. Osebje, oziroma zaposleni v gostinskem lokalu so izredno nesramni, sploh ta mlada natakarica. Niti ne pridejo do mize niti te ne vprašajo kaj boš pil niti ne pospravijo in obrišejo mize. Potem ko pa greš do šanka naročit svojo naročilo, pa je še povrhu greh. Niti potem ko je bilo vse opravljeno, ni bilo dostavljeno k mizi, niti ni ničesar natakarica rekla da je vse opravljeno. Ker sem bil obrnjen z hrbtom proti šanku, pa res nisem mogel vedeti kdaj bodo čaj in kave narejene. Največji minus pa dobi parkirišče, 2 EUR za uro parkiranja v nedeljskem času od 08:09 pa do 20:00 kasirajo. Vsaj za turnir ko igrajo malčki bi lahko imeli prosto parkiranje pred športni dvorano. Hvala lepa za take rože, tukaj mene več ne vidite.

Športna dvorana Bled - Bled
Boris Sodja
4/5

Športna dvorana za hokej. V njej se organizirajo tudi koncerti. V tej dvorani je bila Šahovska olimpijada. Je lepo opremljena in vzdrževana. V njej trenira tudi slavni NHL igralec Kopitar.

Športna dvorana Bled - Bled
Pati
3/5

V času počitnic bi bilo smiselno, da se število gostov omeji, ali pa je na voljo vsaj redar, ki bi poskrbel za varnost in poduko o bontonu v primeru velike udeležbe.. ?

Športna dvorana Bled - Bled
Marko Juretič
5/5

Odlična priložnost za drsanje na ledu ali zgolj za ogled hokejske tekme. Prijazen ambient v bližjem baru, kjer lahko med drsanjem spijemo kavo. Bližina centra, jezera in možnost koriščenja velikega parkirišča.

Športna dvorana Bled - Bled
MATJAŽ SOPOTNIK
5/5

Lepa. Čista. Super ozvočenje. Premalo parkirišč ob dogodkih.

Športna dvorana Bled - Bled
Janez Pirnovar
5/5

Bife na nivoju. Prijazno osebje ppa tudi pivo pi 2,7€

Športna dvorana Bled - Bled
Burda Coni
4/5

Vse super,cene klizalki so visoke ostalo je vse super

Športna dvorana Bled - Bled
Špela Popović
1/5

Grozno je

Go up