Občine Bled - Bled

Naslov: Cesta svobode 13, 4260 Bled, Slovenija.
Telefon: 45750100.
Spletna stran: bled.si.
Specialitete: Mestna hiša.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 31 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.2/5.

Lokacija od Občine Bled

Občina Bled se nahaja na naslovu Cesta svobode 13, 4260 Bled, Slovenija. Ta občina ponuja različne storitve in specialitete, med katerimi izstopa Mestna hiša. Za več informacij lahko občino Bled kontaktirate preko telefonske številke 45750100 ali obiščete njihovo spletno stran.

Občina Bled je znana po svoji gostoljubnosti in prijaznosti do obiskovalcev. Poleg tega ponuja tudi številne storitve, ki so prilagojene osebam na invalidskem vozičku, vključno z parkiriščem in dostopom do Mestne hiše. Na spletni strani občine Bled lahko najdete dodatne informacije o njihovih storitvah in dogodkih, ki jih organizirajo.

Občina Bled je prejela številna pozitivna mnenja, saj ima kar 31 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje uporabnikov je 4.2/5, kar priča o visoki kakovosti storitev, ki jih ponuja občina Bled.

Za vse, ki iščejo informacije o Občini Bled in želijo izvedeti več o njihovih storitvah ter dogodkih, je obisk njihove spletne strani bled.si odlična izbira. Ne glede na to, ali ste turist ali prebivalec Bleda, Občina Bled vam bo zagotovo ponudila nepozabno izkušnjo.

Zato ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran, kjer boste našli vse potrebne informacije in kontaktne podatke. Občina Bled je vedno pripravljena pomagati in se odzvati na vaša vprašanja in potrebe. Stopite v stik z njimi še danes in odkrijte vse, kar vam lahko ponudijo!

Mnenja o Občine Bled

Občine Bled - Bled
Matjaž Lukan
3/5

Slovenski biser!
Zal pa samo 3 zvezdice na draga parkirišča, plačljivi wc ji. Ob našem obisku Bled skorajda prazen, cene pa še vedno nebeške..
Tujcev ni, bi pa lahko kaj naredili da privabijo domače goste.

Občine Bled - Bled
Zizou5 Golillalilla
5/5

Bled, incantevole sembra uscita da una fiaba.
Bled, enchanting, looks like something out of a fairy tale.
led, zauberhaft, sieht aus wie aus einem Märchen.
Bled je očarljiv, videti je kot iz pravljice.

Občine Bled - Bled
Janez Brence
4/5

V bližini parkirišče. Urejena okolica.

Občine Bled - Bled
Boris Sodja
5/5

Pravijo mu slovenski biser. Z več kot 1000 letno tradicijo. Jezero s otokom na katerem je cerkev z zvonom želja, blejska poletna. Nad jezerom mogočni grad, s katerega je čudovit razgled nad jezerom. Grajsko letno kopališče, regati center kjer so bila že organizirana svetovna veslaška tekmovanja. V Veliki taki kamp in restavracija ob jezeru. Lep sprehod okoli jezera v dolžini 6 km, za vse starostne strukture.

Občine Bled - Bled
Jani Orehek
5/5

Izredno lepo mesto svetovnega slovesa, veliko lepih in enkratnih foto posnetkov. Žal je Korona virus zelo zmanjšalo število turistov. Je pa za domače goste priložnost, da uživamo v enkratni kulisi ki nam jo je pripravila narava. Biser Slovenije.... ?

Občine Bled - Bled
karmen kolaric
1/5

Okolica zelo slabo urejena in vzdrževana.Pokrpan asvald,gradbena in vzdrževalna dela se opravlja v času sezone.Lokali zastareli,tudi pri osebju imaš občutek,da so otičali v preteklem času.Trgovinice s spominki večinoma neugledne.Skratka,pohvale so vredne samo naravne znamenitosti.

Občine Bled - Bled
Janez Kokalj
4/5

LEPOTA NARAVE, UREJENO MESTO A PREMALO PARKIRNIH PROSTOROV. DOMACI SLOVENSKI GOSTJE SMO NEZAZELENI.

Občine Bled - Bled
Prenosi Sluzba
5/5

Lepo Bled je lep

Go up