Diagnostični Center Bled - Bled

Naslov: Pod Skalo 4, 4260 Bled, Slovenija.
Telefon: 45798000.
Spletna stran: dc-bled.si.
Specialitete: Bolnišnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 64 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Diagnostični Center Bled

Diagnostični Center Bled se nahaja na Naslov: Pod Skalo 4, 4260 Bled, Slovenija. Center je znan po svojih kakovostnih zdravstvenih storitvah in strokovnem osebju. Za več informacij jih lahko kontaktirate na Telefon: 45798000 ali obiščete njihovo Spletno stran: dc-bled.si.

Specialitete Diagnostičnega Centra Bled vključujejo storitve bolnišnice, kar pomeni, da so specializirani za zagotavljanje celovite zdravstvene oskrbe. Poleg tega so znani po svoji prijaznosti in strokovnosti, kar potrjuje 64 mnenj na Google My Business. Povprečno mnenje je 4.3/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank.

Center je opremljen tudi z dodatnimi storitvami, kot so parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako prilagojen osebam na invalidskem vozičku. To pomeni, da je center prijazen in dostopen vsem svojim strankam, ne glede na njihove potrebe.

Za osebe, ki iščejo zanesljiv in kakovosten diagnostični center, je Diagnostični Center Bled odlična izbira. Njihova lokacija v slikovitem Bledu omogoča tudi prijetno okolje za obiskovalce, ki iščejo zdravstveno oskrbo.

Zaključimo s priporočilom, da obiščete njihovo spletno stran in se obrnete nanje za več informacij ali za dogovor o pregledu. Diagnostični Center Bled je prava izbira za vse, ki potrebujejo zanesljivo zdravstveno oskrbo v prijetnem okolju.

Mnenja o Diagnostični Center Bled

Diagnostični Center Bled - Bled
slvr brnk
5/5

Prijazno in strokovno osebje in odlično opravljena storitev.

Diagnostični Center Bled - Bled
Klemen Perič
4/5

Bil večkrat na pregledu pri dr. Kuzmanovskem, zaradi težav prostate,dohtar kot dohtar res top in vsaj tukaj nisi le številka.
Naročanje ali zgolj informacije po telefonu v dopoldanskem času pa so misija nemogoče...zasedeno skoz!!

Diagnostični Center Bled - Bled
Rajko Zejn
5/5

Tolikšne prijaznosti od osebja in zdravnikov ni za pričakovati prav v nobeni bolnišnici.Za njih je 5 zvezdic premajhna ocena.Prav posebno pa gre izpostavit zdravnico za koloileoskopijo g.Ljepović Ljiljano.Vsem skupaj še enkrat najlepša hvala
Rajko Žejn

Diagnostični Center Bled - Bled
Pero Smajser
1/5

pregled pri dr Gubina zelo nesramen in aroganten,ko sem ga vprasal kaj in kako bi me pozdravil je rekel da bi bil tudi on rad zdrav in ko sem govoril o tezavah se je norceval in smejal,ko sem po 3 obiskih pri njem se razjezil ker mi ni znal pomagati in je rekel da nevem kaj bi z menoj pocel me je vrgel z ordinacije.tako da odsvetujem uroloske preglede pri njih.

Diagnostični Center Bled - Bled
Jože Uhan
5/5

Izredno prijazno osebje, prijetno urejene sobe.
Objekt je v neposredni bližini jezera in parka, kjer se lahko sprostiš ali pa spotiš ?‍♂️

Diagnostični Center Bled - Bled
Monika Bergant
5/5

Danes sem bila na UZ trebuha. Sem zelo pozitivno presenečena nad odnosom vseh zaposlenih. Posebna pohvala gre zdravniku, ki mi je delal ultrazvok. Mislim da še nisem bila deležna tako dobrega, srčnega in hkrati profesionalnega odnosa iz strani zdravnika.

Diagnostični Center Bled - Bled
Dare Štrucl
5/5

Vljudno, hitro in strokovno. Čisto in urejeno. Kapo dol. Zdravstvena storitev na nivoju..

Diagnostični Center Bled - Bled
Marjan Karmen Čuk
5/5

Tukaj lahko človek dostojno opravi kolonoskopijo. Prideš dan prej, opraviš posvet in dobiš vse napotke, ko opraviš vse priprave, greš na pregled v isti stavbi, na pa da se pripravljaš doma in se nato voziš še 40km z avtomobilom. Zelo so prijazni in strokovni, tako, da gre kakšen pregled, ki ni najbolj "simpatičen" lepo skozi. Hvala

Go up