Knjižnica UP Fakultete za management in UP Pedagoške fakultete Koper - Koper - Capodistria

Naslov: Cankarjeva ul. 5, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija.
Telefon: 56102005.
Spletna stran: upr.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica UP Fakultete za management in UP Pedagoške fakultete Koper

Knjižnica UP Fakultete za management in UP Pedagoške fakultete Koper se nahaja na naslovu Cankarjeva ul. 5, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija. Svoje storitve ponuja na številko telefona 56102005. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran: upr.si.

Gre za knjižnico, ki je specializirana za področje upravljanja in pedagogike ter je namenjena tako študentom kot tudi zaposlenim na omenjenih fakultetah. Nudi raznovrstno gradivo in informacijske vire, ki podpirajo učenje, raziskovanje in poučevanje. Poleg tega ima knjižnica tudi prostor za študijsko delo in sprostitev.

Ob obisku te knjižnice boste opazili, da je na voljo parkirišče, ki je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku, kar povečuje njeno dostopnost in prijaznost do vseh obiskovalcev. Kljub temu, da je knjižnica relativno nova, trenutno še ni prejela nobenega uradnega mnenja na Google My Business, zato je njeno povprečno mnenje trenutno 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o knjižnici UP Fakultete za management in UP Pedagoške fakultete Koper, je priporočljivo, da obišče njihovo spletno stran in se pozanima o njihovi ponudbi ter delovnem času. Poleg tega je dobro vedeti, da je knjižnica dobro dostopna s parkiriščem in ima prilagojen dostop za invalide.

V kolikor vas zanima več informacij o knjižnici ali bi se radi dogovorili za obisk, vas vabimo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Morda boste prav vi tisti, ki boste prispevali prvo pozitivno mnenje in tako dvignili povprečno oceno knjižnice.

Go up