Narodni dom Pobegi - Pobegi

Naslov: Cesta I. Istrske brigade 29, 6276 Pobegi, Slovenija.

Specialitete: Narodni dom.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Narodni dom Pobegi

Narodni dom Pobegi Cesta I. Istrske brigade 29, 6276 Pobegi, Slovenija

Narodni dom Pobegi je idilična gostilna, ki se nahaja na naslovu Cesta I. Istrske brigade 29, 6276 Pobegi, Slovenija. Ta priljubljen gostinski lokal je specializiran za Specialitete: Narodni dom, ki vključujejo lokalno kuhinjo in tradicionalne jedi.

Obiskovalcem omogoča udobno izkušnjo, saj ponuja parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za enostaven dostop osebam s posebnimi potrebami.

Če iščete prijeten prostor za uživanje v okusni hrani in prijetnem vzdušju, je Narodni dom Pobegi odlična izbira. Trenutno podjetje nima nobenih ocen na Google My Business, zato je njihovo povprečno mnenje ocenjeno kot 0/5.

Za vse, ki ste ljubitelji lokalne kuhinje in iščete gostilno z prijaznim osebjem ter udobnim okoljem, je Narodni dom Pobegi prava destinacija. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Priporočilo: Če si želite privoščiti okusno in tradicionalno kulinariko v prijetnem okolju, ne odlašajte in obiščite Narodni dom Pobegi. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up