Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton

Naslov: Sveti Anton 2, 6276 Sv. Anton, Slovenija.
Telefon: 40470635.
Spletna stran: poslovno.visitkoper.si.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 21 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.9/5.

Lokacija od Hiša kulture, Sveti Anton

Hiša kulture, Sveti Anton je kulturni center v Sloveniji, natančneje v mestu Sv. Anton. Nahaja se na naslovu Sveti Anton 2, 6276 Sv. Anton, Slovenija. Za vse informacije jih lahko kontaktirate na telefonsko številko 40470635 ali obiščete njihovo spletno stran poslovno.visitkoper.si.

Hiša kulture, Sveti Anton je znan po svojih kulturnih dogodkih in programih ter je priljubljena destinacija med ljubitelji umetnosti in kulture. Nudi številne kulturne aktivnosti, predstave, razstave in delavnice, ki obogatijo kulturno življenje lokalne skupnosti in obiskovalcev.

Med njihovimi specialitetami je nedvomno vloga kulturnega centra, ki skrbi za promocijo umetnosti in kulture ter omogoča srečevanje in izmenjavo idej med umetniki in občinstvom.

Poleg tega Hiša kulture, Sveti Anton ponuja tudi dodatne storitve, ki vključujejo parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, prilagojen za invalide. To omogoča, da je center dostopen in prijazen do vseh obiskovalcev, ne glede na njihove posebne potrebe.

Po mnenju obiskovalcev, ki so delili svoje izkušnje na Google My Business, je Hiša kulture, Sveti Anton prejela visoko oceno 4.9/5. To kaže na visoko zadovoljstvo in kakovost storitev, ki jih ponuja ta kulturni center.

Z vsemi svojimi značilnostmi, pestrim kulturnim programom in prijaznostjo do obiskovalcev, je Hiša kulture, Sveti Anton odlična destinacija za ljubitelje umetnosti in kulture. Če iščete kulturne dogodke in želite doživeti edinstvene kulturne izkušnje, toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovem aktualnem programu. Ne zamudite priložnosti, da se podate na kulturno popotovanje v Hišo kulture, Sveti Anton.

Mnenja o Hiša kulture, Sveti Anton

Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton
Ljuba JUŽNIČ
5/5

Svojevrsten način živega življenja v naselju Sv.Anton je omogočila ta Hiša kulture. Spletla mrežo prijateljstva skozi skupna kreativna srečanja. Beseda ima globino, različno povedano ali v poeziji, prozi ali dramaturško. Pesemm. Ustvarjanje. Bravo ženskice in moški Sv. Antona. Vedno odprti za nove prišleke.

Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton
Ivo Štokovič
5/5

Hiša kulture Sveti Anton je odlična destinacija za ljubitelje kulture vseh zvrsti. Raznolik in pester program že od otvoritve predano in požrtvovalno pripravljajo, ustvarjajo in izvajajo navdušenci likovne, glasbene, uprizoritvene, literarne in drugih umetnosti.

Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton
Mil Bro
5/5

Zelo lepo urejen dostop, koncerti so super, tudi organizatorji MCK super odlično speljali vse dosedanje dogodke, same pohvale ?

Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton
Mojca Lubej
5/5

Ful ful dober plac za raznorazne zadeve!!

Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton
Sabina Sovdat
5/5

Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton
Gabrijel Krizman
5/5

Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton
sebastian petrovič
5/5

Hiša kulture, Sveti Anton - Sv. Anton
Nika Podgornik
5/5

Go up