Knjižnica Koper, enota Markovec - Koper - Capodistria

Naslov: Bernetičeva ulica 2, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija.
Telefon: 56285187.
Spletna stran: kp.sik.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Knjižnica Koper, enota Markovec

Knjižnica Koper, enota Markovec je sodobna knjižnica, ki se nahaja na naslovu Bernetičeva ulica 2, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija. S svojo pestro ponudbo knjižničnih gradiv in storitev pritegne tako prebivalce Koprskih krajevnih skupnosti kot tudi obiskovalce iz drugih delov mesta.

Na voljo imajo številne specialitete, povezane z knjižnično dejavnostjo, kar omogoča raznolike možnosti branja in raziskovanja. Poleg tega knjižnica nudi celovit dostop do različnih virov znanja in informacij.

Med drugimi zanimivimi informacijami o knjižnici je tudi dejstvo, da ima na voljo parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe s posebnimi potrebami, kar pripomore k večji dostopnosti knjižnice.

Za več informacij o njihovi ponudbi, lokaciji in delovnem času, lahko obiščete njihovo spletno stran: kp.sik.si. Na voljo pa so tudi na telefonski številki Telefon: 56285187.

Po mnenju uporabnikov je Knjižnica Koper, enota Markovec odlična izbira za ljubitelje branja in raziskovalce. S povprečno oceno 5/5 na Google My Business, je jasno, da stranke cenijo njihovo kakovostno ponudbo in prijazno osebje.

Za vse ljubitelje knjig in iskalce novih informacij je Knjižnica Koper, enota Markovec odlična destinacija. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in odkrijete vse, kar vam lahko ponudijo!

Mnenja o Knjižnica Koper, enota Markovec

Knjižnica Koper, enota Markovec - Koper - Capodistria
Nataša Bordon
5/5

Mala knjiznica z veliko izbiro knjig ? super knjiznicarka

Knjižnica Koper, enota Markovec - Koper - Capodistria
Rok Tepeš
5/5

Go up