Kulturni klub - Koper - Capodistria

Naslov: Cesta na Markovec 3, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija.
Telefon: 40242340.

Specialitete: Kulturni center.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturni klub

Kulturni klub je kulturni center lociran na naslovu Cesta na Markovec 3, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 40242340.

Kulturni klub je znan po svojih kulturnih aktivnostih in dogodkih, ki privabljajo obiskovalce iz vseh koncev Slovenije. Njihova stran, ki je trenutno ni na voljo, verjetno ponuja več informacij o njihovem programu in prihajajočih dogodkih.

Opazili boste, da je Kulturni klub priljubljen med obiskovalci, saj ima na Google My Business 1 pozitivno mnenje. Povprečno mnenje, ki ga je prejel, je 5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in aktivnosti v Koperju - Capodistriji, je Kulturni klub odlična izbira. Njihova lokacija je dostopna in enostavna za najti, poleg tega pa ponujajo raznolik program kulturnih dejavnosti, ki zadovoljijo različne okuse.

Za vse, ki si želijo doživeti kulturno vzdušje v Koperju - Capodistriji, je Kulturni klub prava destinacija. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran, ko bo spet na voljo, in se pozanimate o njihovih prihajajočih dogodkih ter aktivnostih.

Za več informacij in za vse ljubitelje kulture, je Kulturni klub zagotovo vreden obiska. Ne zamudite priložnosti, da doživite kulturno bogastvo tega kraja. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte, zakaj so tako dobro ocenjeni!

Mnenja o Kulturni klub

Kulturni klub - Koper - Capodistria
Miroslav Birovski
5/5

Go up