Društvo primorski poletni festival - Societa` del festival Estivo del Litorale - Koper - Capodistria

Naslov: Kampel 1k, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija.

Spletna stran: primorskifestival.si.

Specialitete: Združenje ali organizacija.

Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 3/5.

Lokacija od Društvo primorski poletni festival - Societa` del festival Estivo del Litorale

Društvo primorski poletni festival - Societa` del festival Estivo del Litorale Kampel 1k, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija

Društvo primorski poletni festival - Societa` del festival Estivo del Litorale je organizacija, ki se nahaja na naslovu Kampel 1k, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija. To društvo se posebej posveča organizaciji in izvedbi poletnega festivala, ki prinaša raznoliko ponudbo kulturnih in umetniških dogodkov.

Specialitete tega društva vključujejo združevanje umetnikov in ustvarjalcev ter organizacijo različnih kulturnih prireditev, ki bogatijo kulturno in družbeno življenje v regiji. Poleg tega se društvo trudi promovirati lokalno kulturo in umetniško ustvarjanje.

Druge zanimive informacije vključujejo možnost parkiranja ter dostopnost za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na skrb za vključevanje vseh obiskovalcev v njihove dogodke.

Mnenja o tem podjetju so različna, saj ima 1 mnenje na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje 3/5. Kljub temu je vedno priporočljivo samemu izkusiti dogodke in dejavnosti, ki jih ponuja društvo, ter si ustvariti lastno mnenje.

Za osebe, ki iščejo kulturne dogodke in želijo doživeti raznoliko ponudbo umetniških prireditev v Koper - Capodistria, je Društvo primorski poletni festival - Societa` del festival Estivo del Litorale odlična izbira. Spletna stran primorskifestival.si ponuja podrobne informacije o prihajajočih dogodkih, možnostih sodelovanja ter vse potrebne kontaktne podatke.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je priporočljivo, da obiščejo spletno stran društva ter se vključijo v dogajanje festivala. Pridružite se in doživite pestro in bogato kulturno izkušnjo v Koper - Capodistria!

Mnenja o Društvo primorski poletni festival - Societa` del festival Estivo del Litorale

Društvo primorski poletni festival - Societa` del festival Estivo del Litorale - Koper - Capodistria

Byron Khan

3/5

Nice place

Go up