Knjižnica Antona Tomaža Linharta Radovljica - Bled

Naslov: Sebenje 6, 4260 Bled, Slovenija.
Telefon: 51761265.
Spletna stran: rad.sik.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Knjižnica Antona Tomaža Linharta Radovljica

Knjižnica Antona Tomaža Linharta Radovljica se nahaja na naslovu Sebenje 6, 4260 Bled, Slovenija. Telefon za kontakt je 51761265. Na njihovi spletni strani rad.sik.si lahko najdete več podrobnosti o njihovi ponudbi.

Knjižnica Radovljica je javna knjižnica, ki ponuja širok izbor knjig, revij, ter ostalih gradiv za izobraževanje in razvedrilo. Njihove specialitete vključujejo tudi organizacijo različnih dogodkov, predavanj in delavnic za obiskovalce vseh starosti.

Poleg tega knjižnica Radovljica ponuja tudi dodatne storitve, ki vključujejo parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop do knjižničnih storitev.

Če iščete mnenja drugih obiskovalcev, lahko preverite na Google My Business, kjer je knjižnica Radovljica trenutno ocenjena z 0/5. Če imate pozitivno izkušnjo s knjižnico, ne pozabite deliti svojega mnenja!

Z vsemi temi informacijami in storitvami, ki jih ponuja Knjižnica Antona Tomaža Linharta Radovljica, je odlična destinacija za ljubitelje knjig in tiste, ki iščejo kvalitetno vsebino za izobraževanje in zabavo. Za več informacij ali vprašanja, obiščite njihovo spletno stran in se povežite z njimi preko spleta.

Ne odlašajte, obiščite spletno stran Knjižnice Radovljica in odkrijte bogato ponudbo knjig in dogodkov, ki jih imajo na voljo!

Go up