Knjižnica Gorje - Zgornje Gorje

Naslov: Zgornje Gorje 43, 4247 Zgornje Gorje, Slovenija.
Telefon: 45725796.
Spletna stran: rad.sik.si.
Specialitete: Javna knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Knjižnica Gorje

Knjižnica Gorje se nahaja na naslovu Zgornje Gorje 43, 4247 Zgornje Gorje, Slovenija. Ta javna knjižnica ponuja širok izbor knjig in virov za različne bralce v lokalni skupnosti. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefon: 45725796 ali obiščete njihovo spletno stran: rad.sik.si.

Knjižnica Gorje je znana tudi po svojih dodatnih storitvah, ki vključujejo parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku. To omogoča enostaven in prijazen dostop do knjižničnih virov za vse obiskovalce. Poleg tega je knjižnica prejela 5/5 povprečno mnenje na Google My Business, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank.

Če iščete prostor za branje, raziskovanje ali preprosto uživanje v mirnem okolju, je Knjižnica Gorje odlična izbira. Njena lokacija v Zgornjih Gorjah vam omogoča, da se umaknete od mestnega vrveža in uživate v knjigah ter tišini narave.

Za vse ljubitelje branja in iskalce informacij je Knjižnica Gorje pravo mesto za obisk. Ne glede na to, ali ste domačin ali obiskovalec, vas vabimo, da se obrnete na njih preko njihove spletne strani in izveste več o njihovi ponudbi ter dogodkih v knjižnici. Ne spreglejte priložnosti za obogatitev svojega znanja in duha!

Ne odlašajte, obiščite spletno stran Knjižnice Gorje danes in odkrijte čarobni svet knjig!

Mnenja o Knjižnica Gorje

Knjižnica Gorje - Zgornje Gorje
Prenosi Sluzba
5/5

Super, lepo urejeno prijazno osebje cisto in vsi se drzijo priporocil.nijz...

Knjižnica Gorje - Zgornje Gorje
Gabrijel Potočnik
5/5

Go up