Kulturno društvo Gorje - Zgornje Gorje

Naslov: Zgornje Gorje 46, 4247 Zgornje Gorje, Slovenija.

Spletna stran: bizi.si.
Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno društvo Gorje

Kulturno društvo Gorje Zgornje Gorje 46, 4247 Zgornje Gorje, Slovenija

Kulturno društvo Gorje je lokalno društvo, ki se nahaja na naslovu Zgornje Gorje 46, 4247 Zgornje Gorje, Slovenija. Čeprav ne ponuja posebnih specialitet, je prepoznavno po svojem kulturnem delovanju in prispevku k lokalni skupnosti.

Društvo ima tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh skupin v njihove dejavnosti. Kljub temu, da nimajo ocen na Google My Business, to ne zmanjšuje njihovega pomena za lokalno skupnost.

Za osebe, ki iščejo kulturne dejavnosti v okolici Gorj, je Kulturno društvo Gorje odlična izbira. Njihove dejavnosti prispevajo k ohranjanju kulturne dediščine in promociji umetnosti v regiji. Obiskovalcem omogočajo, da se vključijo v različne kulturne dogodke, predstave in delavnice.

Kulturno društvo Gorje lahko obiščete na njihovi spletni strani bizi.si za več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in aktivnostih. Če želite izvedeti več o kulturnem življenju v Gorjah, je ta društvo odličen vir informacij.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je Kulturno društvo Gorje priporočljiv obisk. Ne glede na to, ali ste domačin ali turist, boste uživali v njihovih kulturnih dogodkih in prispevali k raznolikosti lokalne skupnosti. Ne oklevajte in obiščite njihovo spletno stran za več informacij ter se pridružite njihovim aktivnostim!

Go up