Mladinski svet Ajdovščina - Ajdovščina

: Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: 40212142.

: msa.si.

: Združenje ali organizacija.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.

: 5/5.

Mladinski svet Ajdovščina

Mladinski svet Ajdovščina je združenje ali organizacija, ki se nahaja na Cesti IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina, Slovenija. Njihova kontaktna številka je 40212142, spletna stran pa je msa.si.

Glavne specializacije Mladinskega sveta Ajdovščina vključujejo aktivnosti za mlade, svetovanje in podpora ter organizacija dogodkov in projektov za skupnost. Poleg tega, ponujajo tudi parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku.

Znane značilnosti tega združenja vključujejo njihovo predanost mladim in skupnosti, strokovno znanje ter prijazno in pomočno osebje. S svojim delovanjem so si pridobili odlične ocene, saj imajo povprečno oceno mnenj 5/5.

Za osebo, ki išče informacije o Mladinskem svetu Ajdovščina, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo več podrobnosti o njihovih dejavnostih, programih in dogodkih. Svetujemo tudi, da jih kontaktirajo preko telefona ali osebno obiščejo njihove prostore, če potrebujejo dodatne informacije ali želijo sodelovati pri njihovih projektih.

Zaključno, če iščete podporo, svetovanje ali pa se preprosto želite vključiti v dejavnosti za mlade in skupnost, priporočamo, da stopite v stik z Mladinskim svetom Ajdovščina preko njihove spletne strani. Ne odlašajte in se pridružite njihovi skupnosti!

Go up