Center Mladih Ajdovščina, TIC - Ajdovščina

: Cesta IV. prekomorske 61, 5270 Ajdovščina, Slovenija.

: Hostel.

: 4.8/5.

Center Mladih Ajdovščina, TIC

Center Mladih Ajdovščina, TIC Cesta IV. prekomorske 61, 5270 Ajdovščina, Slovenija

Center Mladih Ajdovščina, TIC je idealna destinacija za mlade popotnike in popotnike s proračunom, ki iščejo udobno in cenovno ugodno nastanitev v Ajdovščina, Slovenija. Nahaja se na naslovu Cesta IV. prekomorske 61, 5270 Ajdovščina, in je znan po svojem Hostelu, ki ponuja prijetno bivanje po dostopnih cenah.

Center Mladih Ajdovščina, TIC je priljubljena izbira med popotniki zaradi svoje prijazne atmosfere in ugodnih cen. S svojo lokacijo v središču Ajdovščine je gostom na voljo enostaven dostop do lokalnih znamenitosti, restavracij in trgovin. Poleg tega se nahaja v neposredni bližini naravnih lepot, kot je reka Hubelj, ki ponuja priložnost za različne aktivnosti na prostem.

Med specialnostmi Center Mladih Ajdovščina, TIC je Hostel, ki ponuja udobne in čiste sobe ter skupne prostore, kjer se popotniki lahko srečajo in izmenjujejo izkušnje. S prijaznim osebjem in priročno lokacijo je ta hostel priljubljena izbira med mladimi popotniki, ki iščejo družabno in sproščeno bivanje.

Zagotovo boste cenili tudi druge storitve, ki jih ponuja Center Mladih Ajdovščina, TIC, in sicer prijazno osebje, brezplačen Wi-Fi, pralnico, skupno kuhinjo in še več.

Po mnenju gostov, ki so že obiskali Center Mladih Ajdovščina, TIC, je povprečna ocena 4.8/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo in prijetno izkušnjo bivanja.

Za vse mlade popotnike in tiste, ki iščejo ugodno in udobno nastanitev v Ajdovščina, je Center Mladih Ajdovščina, TIC odlična izbira. Ne oklevajte in obiščite njihovo spletno stran, da rezervirate svoje bivanje že danes!

Go up