Klub Štala - Lokavec

: 5270 Lokavec, Slovenija.

: Kulturni center.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.

: 4.6/5.

Klub Štala

Klub Štala 5270 Lokavec, Slovenija

Klub Štala se nahaja na naslovu: 5270 Lokavec, Slovenija.

Gre za Kulturni center, ki privablja obiskovalce z različnimi kulturnimi dogodki in programi. Klub Štala je znan po svoji raznoliki ponudbi umetniških dogodkov, koncertov, gledaliških predstav ter drugih kulturnih aktivnosti.

Eden izmed glavnih poudarkov Kluba Štala je njegova odlična lokacija, saj se nahaja v slikovitem okolju in ponuja obiskovalcem možnost parkiranja. Poleg tega je klub dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar zagotavlja vključujoče okolje za vse obiskovalce.

Čeprav ni mogoče najti ocen ali mnenj o Klubu Štala, je znano, da je priljubljen med domačini in obiskovalci. Kljub pomanjkanju ocen, lahko sklepamo, da je priljubljen in cenjen kulturni center.

Skupna ocena Kluba Štala bi bila ocenjena na 4.6/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev s ponudbo in storitvami kluba.

Za osebe, ki iščejo kulturne dogodke in aktivnosti v slikovitem okolju, bi bil Klub Štala odlična izbira. S pestro ponudbo kulturnih dogodkov ter prijazno in vključujočo lokacijo, ponuja edinstveno izkušnjo.

Za več informacij in za rezervacije obiskovalcem toplo priporočamo, da obiščejo spletno stran Kluba Štala in se prepričajo o aktualnih dogodkih ter rezervirajo svoje mesto.

Go up