Šolsko igrišče OŠ Bistrica ob Sotli - Bistrica ob Sotli

: Bistrica ob Sotli 63a, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija.

: Igrišče.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

: 0/5.

Šolsko igrišče OŠ Bistrica ob Sotli

Šolsko igrišče OŠ Bistrica ob Sotli Bistrica ob Sotli 63a, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija

Šolsko igrišče OŠ Bistrica ob Sotli se nahaja na naslovu Bistrica ob Sotli 63a, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija. To igrišče je specializirano za šolsko uporabo in se ponaša z različnimi možnostmi za rekreacijo in športne dejavnosti.

Med njegovimi glavnimi značilnostmi so igrišče, primerno za različne športne aktivnosti in vadbo. Poleg tega ponuja tudi parkirišče ter dostopnost osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop in uporabo igrišča.

Če iščete prostor za športno dejavnost ali rekreacijo v Bistrici ob Sotli, je Šolsko igrišče OŠ Bistrica ob Sotli odlična izbira.

Za več informacij ali rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o različnih možnostih, ki jih ponujajo.

Naša priporočila: Če iščete prostor za športno dejavnost ali rekreacijo v Bistrici ob Sotli, ne spreglejte Šolskega igrišča OŠ Bistrica ob Sotli. Njihova odlična ponudba in dostopnost omogočata prijetno izkušnjo za vse obiskovalce. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up