Prostovoljno gasilsko društvo Bistrica ob Sotli - Bistrica ob Sotli

: Bistrica ob Sotli 56a, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija.

: 35804390.

: Gasilska postaja.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.

: 0/5.

Prostovoljno gasilsko društvo Bistrica ob Sotli

Prostovoljno gasilsko društvo Bistrica ob Sotli je gasilsko društvo, ki se nahaja na naslovu Bistrica ob Sotli 56a, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in strokovnostjo so postali prepoznavni v lokalni skupnosti.

Društvo je specializirano za gasilska posredovanja in nudenje pomoči v primeru nesreč, požarov in drugih nujnih situacij. Njihova gasilska postaja je opremljena s sodobno opremo in usposobljenim osebjem, ki je pripravljeno pomagati v vsakem trenutku.

Poleg tega, Prostovoljno gasilsko društvo Bistrica ob Sotli ponuja tudi parkirišče in je dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar pomeni, da skrbijo za vse svoje obiskovalce in člane skupnosti.

Čeprav ni na voljo uradne spletne strani, jih lahko kontaktirate preko telefonske številke 35804390. Za več informacij o njihovih dejavnostih, dogodkih in kako se lahko vključite, je priporočljivo, da jih kontaktirate neposredno.

Za osebo, ki išče zanesljivo gasilsko društvo v Bistrici ob Sotli, je Prostovoljno gasilsko društvo Bistrica ob Sotli odlična izbira. Njihova strokovnost, prijaznost do obiskovalcev in pripravljenost pomagati v nujnih situacijah jih naredi za ključnega igralca v lokalni skupnosti.

Na koncu, če iščete zanesljive gasilce v Bistrici ob Sotli, obiščite njihovo spletno stran in jih kontaktirajte za več informacij. Njihova strokovnost in pripravljenost pomagati v vsakem trenutku vas ne bosta razočarali.

Go up