Občina Bistrica ob Sotli - Bistrica ob Sotli

: Bistrica ob Sotli 17, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija.

: 38001500.

: bistricaobsotli.si.

: Občinski urad.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

: 0/5.

Občina Bistrica ob Sotli

Občina Bistrica ob Sotli se nahaja na naslovu: Bistrica ob Sotli 17, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija. Lahko jih kontaktirate po telefonu: 38001500. Več informacij o njihovi dejavnosti najdete na spletni strani: bistricaobsotli.si. Njihova glavna specialnost je Občinski urad.

Občina Bistrica ob Sotli se nahaja v slikovitem okolju in ponuja različne storitve za svoje občane in obiskovalce. Njihova lokacija je dostopna in prijazna tudi za osebe na invalidskem vozičku, saj imajo parkirišče in vhod prilagojen zanje.

Za osebo, ki išče informacije o Občini Bistrica ob Sotli, je pomembno vedeti, da imajo raznoliko ponudbo storitev na Občinskem uradu, ki so namenjene zadovoljevanju potreb lokalnega prebivalstva. S svojo prijaznostjo in strokovnostjo skrbijo za dobro delovanje občine in zagotavljajo kakovostne storitve svojim strankam.

Občina Bistrica ob Sotli je odlična izbira za vse, ki potrebujejo pomoč ali informacije glede občinskih zadev. Priporočamo, da občino kontaktirate preko njihove spletne strani, kjer lahko najdete vse potrebne informacije in se obrnete na njihovo ekipo za dodatno pomoč.

Go up