Osnovna šola Bistrica ob Sotli - Bistrica ob Sotli

: Bistrica ob Sotli 63a, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija.

: 38001100.

: osbistricaobsotli.si.

: Osnovna šola.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

: 4.5/5.

Osnovna šola Bistrica ob Sotli

Osnovna šola Bistrica ob Sotli se nahaja na naslovu Bistrica ob Sotli 63a, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija. Šola ponuja izobraževanje na osnovni šoli in je znana po kakovostnem poučevanju ter raznovrstnih dejavnostih za učence.

Telefonska številka za kontakt je 38001100, medtem ko si lahko več informacij o šoli ogledate na njihovi spletni strani: osbistricaobsotli.si.

Med specialnostmi šole je predvsem izpostaviti njen poudarek na Osnovna šola, ki skrbi za celostni razvoj učencev in njihovo pripravo na nadaljnje stopnje izobraževanja.

Poleg tega šola ponuja tudi Parkirišče ter je dostopna osebam na invalidskem vozičku. Vhod v šolo je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar pripomore k večji dostopnosti šole za vse.

Spletna stran šole ponuja obsežne informacije o programih, dejavnostih in dogodkih, ki se odvijajo v šoli. Z zelo pozitivno povprečno oceno 4.5/5 je Osnovna šola Bistrica ob Sotli priljubljena med starši in učenci.

Z vsemi temi informacijami, je spletna stran šole odličen vir informacij za vse, ki jih zanima kakovostno osnovno šolstvo. Če iščete šolo, ki se osredotoča na individualni razvoj učencev ter ponuja številne možnosti za razvoj njihovih talentov, je Osnovna šola Bistrica ob Sotli prava izbira.

Zato ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran ter se pozanimajte več o njihovi ponudbi. Morda je to prava šola za vašega otroka!

Go up