Defibrilator - Bistrica ob Sotli

: Bistrica ob Sotli 9, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija.

: aed-baza.si.

: Urgenca.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.

: 0/5.

Defibrilator

Defibrilator Bistrica ob Sotli 9, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija

Defibrilator je medicinska naprava, ki se uporablja za zdravljenje nenadnega srčnega zastoja s pomočjo električnega sunka. Ta naprava je ključnega pomena za nudenje prve pomoči v primeru srčnega zastoja, saj lahko hitro obnovi srčni ritem in reši življenje osebi v stiski.

V Bistrici ob Sotli, na naslovu Bistrica ob Sotli 9, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija, se nahaja enota s specializacijo v urgenci, ki je opremljena tudi z defibrilatorjem. Ta enota je opremljena s parkiriščem in je dostopna osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop do nujne medicinske pomoči.

Če se znajdete v Bistrici ob Sotli in potrebujete nujno medicinsko pomoč ali defibrilator, je ta enota odlična možnost za hitro in učinkovito posredovanje. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran: aed-baza.si.

Če iščete zanesljivo in hitro rešitev v primeru srčnega zastoja, je priporočljivo, da se obrnete na to enoto v Bistrici ob Sotli. Njihova strokovna ekipa bo poskrbela za vaše potrebe in vam nudila ustrezno zdravstveno oskrbo. Ne odlašajte, obiščite njihovo spletno stran in jih kontaktirajte za več informacij!

Go up