Knjižnica Šmarje pri Jelšah, Enota Knjižnica Bistrica ob Sotli - Bistrica ob Sotli

: Bistrica ob Sotli 9, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija.

: 59935697.

: kspj.si.

: Knjižnica.

: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.

: 0/5.

Knjižnica Šmarje pri Jelšah, Enota Knjižnica Bistrica ob Sotli

Knjižnica Šmarje pri Jelšah, Enota Knjižnica Bistrica ob Sotli se nahaja na naslovu Bistrica ob Sotli 9, 3256 Bistrica ob Sotli, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefonsko številko 59935697. Več informacij o njihovi ponudbi lahko najdete tudi na spletni strani kspj.si. Knjižnica se specializira na področju knjig in literature ter ponuja številne storitve in vsebine za svoje obiskovalce.

Knjižnica Bistrica ob Sotli je odlična izbira za ljubitelje branja in tiste, ki iščejo mirno okolje za uživanje v knjigah. Nahaja se v prijetnem okolju Bistrice ob Sotli, kar omogoča obiskovalcem sproščujočo izkušnjo med branjem. Poleg tega knjižnica ponuja tudi parkirišče in je dostopna osebam na invalidskem vozičku, kar jo naredi prijazno in dostopno za vse obiskovalce.

Za osebe, ki iščejo informacije o knjigah, literaturi in želijo uživati v mirnem okolju za branje, je Knjižnica Bistrica ob Sotli odlična izbira. S številnimi knjižnimi zbirkami in prijaznim osebjem bo obiskovalcem zagotovo všeč.

Za več informacij in za obisk knjižnice priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi. Ne zamudite priložnosti za obogatitev svojega bralnega seznama in odkrivanje novih knjižnih zakladov.

Ne odlašajte, obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up