Grad Khislstein - Kranj

Naslov: Tomšičeva ulica 44, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 59096631.
Spletna stran: gorenjski-muzej.si.
Specialitete: Muzej.
Druge zanimive informacije: Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 100 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Grad Khislstein

Grad Khislstein je muzej, ki se nahaja na naslovu Tomšičeva ulica 44, 4000 Kranj, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 59096631 ali obiščete njihovo spletno stran. Glavna specialiteta tega muzeja je bogata zgodovina in kulturna dediščina, ki jo predstavlja.

Grad Khislstein ponuja številne možnosti za obiskovalce, med drugim tudi enostaven dostop za osebe na invalidskem vozičku, stranišče, restavracijo in je primerno tudi za otroke. S tem poskrbijo, da je obisk prijeten in udoben za vse obiskovalce.

Ta muzej ima 100 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.7/5. To kaže na visoko stopnjo zadovoljstva obiskovalcev in kakovostne storitve, ki jih nudijo.

Z lokacijo v Kranju, Grad Khislstein ponuja edinstveno izkušnjo, kjer lahko obiskovalci spoznajo zgodovino in kulturno dediščino tega območja. Za vse, ki jih zanima umetnost, zgodovina ali preprosto uživanje v lepih ambientih, je to odlična destinacija za obisk.

Za vse, ki iščejo zanimiv in poučen izlet v Sloveniji, je obisk Grad Khislstein v Kranju odlična izbira. Ne zamudite priložnosti, da odkrijete bogato zgodovino in kulturo tega območja. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up