ŠKD Bali -

Telefon: 31408952.

Specialitete: Kulturno društvo, Service establishment.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od ŠKD Bali

ŠKD Bali je kulturno društvo in storitveni obrat, ki se nahaja na neznani lokaciji. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefonu 31408952. ŠKD Bali ponuja različne kulturne dejavnosti in storitve za svoje obiskovalce.

Specialitete: Kulturno društvo, Storitveni obrat.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 0/5.

Če iščete kulturne dejavnosti ali storitve na skriti lokaciji, je ŠKD Bali prava izbira za vas. Kljub pomanjkanju ocen na spletu, lahko pričakujete izjemno doživetje ob obisku tega kulturnega društva. Njihove storitve in dejavnosti so namenjene vsem, ki želijo doživeti nekaj edinstvenega in kulturno obogatiti svoj prosti čas. Ne glede na to, ali ste ljubitelj umetnosti, glasbe ali plesa, v ŠKD Bali boste zagotovo našli nekaj zase.

Za več informacij o njihovih dogodkih in dejavnostih obiščite njihovo spletno stran. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite njihovim kulturnim programom in se prepustite edinstvenim doživetjem, ki jih ponuja ŠKD Bali. Ne oklevajte, temveč stopite v stik z njimi preko njihove spletne strani in si rezervirajte svoje mesto na prihajajočih dogodkih.

Go up